Julkaisut

Puhelimen suojakuori, jossa on suosikkikuvasi!

Puhelimen suojakuori omalla kuvalla vihdoinkin meiltä! Se ei ole mikään salaisuus, että puhelimemme ovat yksi tärkeimmistä esineistä elämässämme. Ne pitävät meidät yhteydessä perheeseemme, ystäviimme ja ympäröivään maailmaan. Puhelin on kuitenkin myös suojattava naarmuilta, lialta ja muilta vaurioilta. Siksi on tärkeää, että sinulla on tyylikäs puhelimen suojakotelo, joka näyttää hyvältä mutta myös pitää laitteesi turvassa.

Puhelimen suojakuori omalla kuvalla on paras lahjaidea

Yksi parhaista tavoista varmistaa, että puhelimesi on sekä tyylikäs että turvallinen, on suunnitella Oma puhelimen suojakotelo omalla kuvalla. Näin voit luoda jotain ainutlaatuista, joka kuvastaa henkilökohtaista tyyliäsi ja pitää samalla laitteesi turvassa vahingoittumiselta. Lisäksi se on helppo ja edullinen tapa suojata ja personoida puhelintasi! Suunnittele läheisellesi kotelo valitsemallasi kuvalla ja tee siitä juuri hänen tyyliinsä sopiva. Näin voit olla varma siitä, että lahjan saaja on tyytyväinen saadessaan persoonallisen ja henkilökohtaisen lahjan.

Kuinka suunnitella oma suojakuori puhelimeen?

Ensimmäinen askel kustomoidun suojakuoren luomiseen on valita valikosta oma puhelinmallisi. Valikoimastamme löydät puhelimen suojakuoren omalla kuvalla seuraaviin puhelimiin:

Kuinka lisään oman kuvan suojakuoreen?

Kun olet löytänyt oman puhelinmallisi suojakuoren, pääset muokkaamaan koteloa erittäin helpon ja nopean muokkaustyökalumme avulla. Voit mukauttaa suojakuoren haluamallasi tavalla lisäten siihen valitsemasi kuvan tai jopa useampia kuvia esimerkiksi läheisistäsi, lemmikkieläimestäsi tai vaikkapa taideteoksista. Jos tunnet itsesi oikein luovaksi, voit lisätä suojakuoreen jopa tekstiä tai grafiikkaa, mikä antaa erityisen hienon vaikutelman! Kun olet tehnyt tilauksen niin graafikkomme hoitaa loput! Tiesitkö, että valmistamme tämän kuoren tilauksen jälkeen Pohjois-Pohjanmaalla Kempeleessä. Ostamalla tuotteen autat samalla pitämään työn Suomessa myös jatkossa. Kiitos!

Mistä suojakuori omalla kuvalla?

Me Panssarilasit.fi :ssä panostamme jatkuvasti valikoimamme laajentamiseen, jotta jokaiselle löytyy juuri omaan tyyliin sopiva puhelimen suoja. Puhelimeen suojakuori omalla kuvalla on erittäin haluttu tuote, jonka vuoksi päätimme lisätä sen valikoimaamme. Verkkokaupastamme löydät kaikille suosituimmille puhelinmalleille suojakotelon, jonka voit itse kustomoida.

Mikäli et osaa päättää millaisen kotelon suunnittelisit, ei huolta! Meiltä löytyy siihenkin ratkaisu! Graafikkomme on suunnitellut yli 100 valmista kuosia, joista löydät varmasti itsellesi sopivan. Valmiit designit

Tilaus tehty – mitä seuraavaksi?

Kun olet valinnut mallin, suunnitellut suojakuoresi ja tehnyt tilauksen, jäljellä on enää valmiin tuotteen odottaminen! Nopea 1-3 päivän toimitus takaa sen, että sinun ei tarvitse odottaa liian kauaa. Kun suojakuori omalla kuvalla saapuu kotiovellesi, aseta se laitteeseesi ja ihaile sen kauneutta – sinulla on nyt ainutlaatuinen taideteos, joka suojaa yhtä elämäsi tärkeimmistä esineistä!

Yhteenvetona voimme todeta, että mukautetun suojakuoren suunnittelu suosikkikuvallasi on helppo tapa pitää laitteesi turvassa ja ilmaista samalla itseäsi taiteen avulla. Älä siis odota enää hetkeäkään – aloita suunnittelu ja näytä, kuinka tyylikäs (ja turvallinen!) puhelimesi voi olla!

Related Posts

Vastaa