Julkaisut

Suojakalvon asennus – Miten Hydrogel suojakalvo asennetaan?

Suojakalvon asennus – Miten Hydrogel suojakalvo asennetaan? Puhelimen näyttö kannattaa aina suojata esimerkiksi suojakalvolla sillä se on edullinen kun taas puhelimen näytön vaihto aina ei.  Hydrogel suojakalvon asennus voi joskus hieman mietityttää kun suojakalvo pitää saada asennettua siten ettei alle jää esimerkiksi ilmakuplia tai likaa. Tässä ohjeet kuinka onnistut suojakalvon asentamisessa.

Hydrogel suojakalvon asentaminen on loppupeleissä yksinkertaista kunhan malttaa suorittaa asennuksen rauhassa askel askeleelta. Suojakalvon asennus kannattaa tehdä puhtaassa ja hyvin valaistussa ympäristössä, jotta asentaminen onnistuu vaivattomasti eikä suojalasin alle pääse likaa tai muuta vastaavaa.

  1. Pyyhi näyttö kostealla alkoholipyyhkeellä, joka toimitetaan tilauksen mukana.
  2. Kuivaa tämän jälkeen näyttö kuivalla liinalla, joka toimitetaan tilauksen mukana.
  3. Käytä tarraa pölyjen ja roskien poistoon puhelimen pinnalta joka myös toimitetaan tilauksen mukana.
  4. Irrota kalvo kerroksineen varovasti arkilta.
  5. Kohdista kalvo näytölle ja kiinnitä kalvon keskellä oleva poikittaisen suorakulmion muotoinen tartunta-alue näyttöön kiinni. Tällöin kalvo pysyy paikallaan, mutta ei ole vielä kiinnitetty.
  6. Nosta kalvoa yläreunasta taittaen sitä ylöspäin. Kalvo taittuu näytön keskikohdasta saranan tapaisesti. Taita kalvon yläreunaa hieman yli 90-astetta, jolloin alla oleva suojamuovi tulee esiin. Työnnä lastalla kalvoa näyttöä vasten kohti yläreunaa samalla työntäen liimapinnan suojamuovi alta pois. Työnnä siis kalvoa taitoskohdasta kohti yläreunaa. Tee tämä molemmille päille.
  7. Poista päällä oleva suojapaperi kalvosta.
  8. Viimeistele asennus painamalla reunat vielä kertaalleen kuivalla liinalla.

Suosittelemme vielä katsomaan Hydrogel-kalvon asennusvideomme:

Meiltä löydät laadukkaat ja edulliset Hydrogel suojakalvot kaikkiin Suomessa suosittuihin puhelinmalleihin. Pääset tutustumaan valikoimaamme tästä.

Suojakalvo ja suojakuoret

Suojakalvot toimivat minkä tahansa suojakuoren kanssa ongelmitta!  Mikäli tulee kysyttävää niin ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme ([email protected]) ja selvitämme asian.

Suojakalvon alla ilmaa

Onko asennuksen jälkeen suojakalvon alla ilmaa? Asennuksessa alle ei pitäisi jäädä ilmaa, jos kalvo on asennettu oikein ja lastalla pidetty tasainen painetta näyttöä vasten. Jos väliin on kuitenkin jäänyt ilmaa, voi niitä yrittää liinalla hinkata pois reunoja kohti, mutta tämä ei kuitenkaan aina ole mahdollista ellei ilmalla ole tietä josta poistua.

Mikäli suojakalvon alla on ilmaa, johtuu se usein näytön ja suojakalvon väliin jääneestä pölystä/liasta tai asennusvirheestä. Suosittelemme aina ennen asennusta puhdistamaan puhelimen näytön tarkasti mukana tulevilla puhdistusliinoilla ja poistamaan pölyt pöly-tarralla.

Vaikka suojakalvon alla olisi ilmaa niin ei hätää! Se ei haittaa puhelimen toimintaa eikä kosketusominaisuutta. 

Suojakalvon uudelleen asennus

Suojakalvon uudelleen asennus ei ole mahdollista. Kyseessä joustava ja venyvä tuote jota ei ole tarkoitettu uudelleen käytettäväksi.

Suojakalvon poisto

Suojakalvon asennus on helppoa, mutta niin on myös suojakalvon poistaminen mikäli jostain syystä halua sen tehdä. Hydrogel suojakalvon rakenteen ansiosta suojakalvo lähtee kivuttomasti irti näytöstä.

Suojakalvon irroitus tapahtuu repimällä suojakalvo irti näytöstä ja vetämällä se pois.

Mikäli et saa suojakalvon reunaa nostettua sen verran, että siitä saisi otteen voit käyttää tähän apuna esimerkiksi muovista korttia tai muuta vastaavaa työkalua ja ujuttamalla sen suojakalvon ja näytön väliin

HUOM. älä käytä mitään metallista apuvälinettä sillä se voi helposti naarmuttaa puhelimen näyttöä.

Meiltä löydät laadukkaat ja edulliset Hydrogel suojakalvot kaikkiin Suomessa suosittuihin puhelinmalleihin. Pääset tutustumaan valikoimaamme tästä.