Julkaisut

Talvi tulee! – suojaa puhelimesi

Suojaa puhelin kylmyydeltä. Talvi tekee tuloaan ja kuten olemme kotimaassamme tottuneet, sää kylmenee ja lunta tulee taivaan täydeltä. Puhelin on hyvä suojata lumelta ja varsinkin kylmältä vaikka emme pakkasessa mielellään puhelinta käytäkään. Tässä artikkelissa kerromme mitä kylmyys tekee puhelimelle ja miksi laite on tärkeä suojata sekä lumelta että kylmyydeltä.

Mitä pakkanen tekee puhelimelle?

Sammuiko puhelin kesken ulkoilun? Tämä on talvisin valitettavan tuttua usealle meistä. Puhelimen akku ei pidä kylmyydestä, joten se voi kulua huomattavasti nopeammin ja puhelin voi jopa sammua yllättäen. Akun nopea kuluminen aiheuttaa myös sen, että puhelin alkaa hyytyä. Vaikka akkujen kehitys on mennyt reilusti eteenpäin, on niiden kestävyys koetuksella ääriolosuhteissa kuten kovilla pakkasilla. Toinen yleinen vahinko talviolosuhteissa on kosteusvaurio, joka johtuu usein siitä että puhelin lipsahtaa kylmällä ilmalla käsistä helpommin ja talvella se tippuu valitettavasti nurmen sijasta lumeen.

Suojaa puhelin kylmyydeltä – Kuinka suojata puhelin talviolosuhteissa?

Kuten mainitsimme, pakkanen kuluttaa puhelimen akkua todella nopeasti jolloin myös laitteen käyttö hidastuu ja puhelin voi hyytyä. Puhelimen pudotessa lumeen on kosteusvaurio myös mahdollinen. Alla mainitsemme muutamia vinkkejä, kuinka puhelimen voi suojata talven tuomilta haasteilta.

  • Vältä puhelimen käyttöä pakkasella

Luonnollisin tapa säästää puhelinta on tietysti olla käyttämättä puhelinta pakkasella. Kun käytät puhelinta vain välttämättömissä tilanteissa, akku riittää pidempään.

  • Estä puhelimen kylmeneminen

Suojaa puhelin kylmyydeltä ottamalla puhelin mukaan hiihtoretkelle. Autoon puhelinta ei kannata jättää, sillä auton sisälämpötila laskee erittäin nopeasti. Kun pidät puhelinta mukana pakkasessa, suosittelemme säilyttämään sitä mahdollisimman lähellä vartaloa, jolloin kehon lämpötila estää puhelimen kylmenemisen.

  • Vältä puhelimen pudottamista

Kylmällä säällä kädet eivät toimi tietysti ihan yhtä sulavasti kuin kesähelteellä, joten suosittelemme hankkimaan puhelimeen suojakotelon, jossa on pitävä pinta esim. silikonisuoja tai Unitec suojakuori. Hyvä suojakotelo estää usein puhelimen pudottamisen. Jos puhelin kuitenkin pääsee lipsahtamaan käsistä niin tällöin suojakotelo ja näytönsuoja esim. panssarilasi ovat hyvin todennäköisesti suojanneet puhelimen niin iskuilta kuin lumen aiheuttamalta kosteudelta.

  • Älä lataa kylmää puhelinta

Mikäli puhelin altistuu kovalle pakkaselle, on syytä antaa puhelimen lämmetä normaaliin lämpötilaan ennen lataamista. Kylmän puhelimen lataaminen voi vaurioittaa akkua. Kun puhelin on riittävän lämmin, suosittelemme lataamaan akun täyteen. Mikäli haluat ladata puhelimen akun nopeasti, voit käyttää pikalaturia. Täältä löydät kaikki laturit ja tarvikkeet.

Panssarilasit.fi

Meiltä löydät laadukkaat ja edulliset puhelimien lisätarvikkeet yhdestä paikasta. Puhelimen panssarilasi, suojakalvo, suojakuori, suojakotelo, laturit – mitä tahansa etsitkin puhelimellesi, löydät sen meiltä!

Asiakaspalvelu

Eikö tämä artikkeli vastannut kaikkiin kysymyksiisi; Kuinka suojata puhelin? Ei hätää! Ammattimainen asiakaspalvelumme on aina valmiina auttamaan sinua! Lähesty rohkeasti viestillä osoitteeseen [email protected]

Nopea 1-3pv toimitus

Varastomme sijaitsee Oulun kupeessa Kempeleessä, missä huippu tiimimme pyrkii palvelemaan sinua päivittäin parhaalla mahdollisella tavalla.

Ilmainen toimitus

Tarjoamme yli 20€ tilauksiin ilmaisen toimituksen Postin pikkupakettina.

Panssarilasit.fi

Meiltä löydät laadukkaat ja edulliset puhelimien lisätarvikkeet yhdestä paikasta. Puhelimen panssarilasi, suojakalvo, suojakuori, suojakotelo, laturit – mitä tahansa etsitkin puhelimellesi, löydät sen meiltä!

Pääyhteistyökumppanimme Posti noutaa paketit varastostamme arkisin klo 15-16 välisenä aikana. Omat ihanat varastospesialistimme ”Jönssi ja Dille” pyrkivät saamaan kaikki ennen klo 12 tulleet tilaukset vielä saman päivän kuljetuksiin!

Related Posts

Vastaa