Julkaisut

Uudet iPhone 14-mallit!

Applen erittäin suosittu iPhone saaga sai jatkoa, kun yksi maailman suurimmista puhelinvalmistajista julkaisi keskiviikkona 7.9.2022 odotetut iPhone 14,- ja 14 Pro puhelimet. Uusina malleina Apple julkisti iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro sekä iPhone 14 Pro Max puhelimet.

Mitä uutta Apple toi iPhone 14- ja 14 Pro-sarjaan?

Ominaisuuksien puolella uusissa iPhone puhelimissa ei suuria yllätyksiä tullut vaan tuttuun tapaan uusissa iPhoneissa on parannettu niin akkua, suorituskykyä, kameraa kuin näyttöäkin. RAM muistia on myös tutkimusten mukaan kasvatettu, joten uuden iPhone 14-sarjan käyttönopeus on aiempia iPhone-malleja parempi. iPhone puhelinten ulkonäköön ei isoja muutoksia tullut aiempaan versioon nähden vaan samaa tyylikästä muotoilua jatkettiin myös uuden sukupolven puhelimissa. Värimaailmassa koettiin hieman uusia tuulia, kun uusi violetti sävy lisättiin iPhone 14 mallistoon.

Mutta missä on pienempi iPhone? Apple on päättänyt jättää pois pienikokoisen mini-mallin ja sen sijaan julkaisi iPhone 14 puhelimesta suuremman Plus-version. Puhelinvalmistajat perustelevat puhelimien kasvavaa kokoa sillä, että kun palvelut ja asioiden hoitaminen tapahtuu suurimmaksi osaksi verkossa ja myös videoiden kuluttaminen on kasvanut viime vuosina paljon on isompi näyttö käytännöllisempi.  

iPhone 14 Näyttö

iPhone 14 sarjan puhelimissa käytetään laadukasta, kestävää ja tarkkaa keraamisella lasilla varustettua AMOLED-näyttöä. Vaikka näyttö on tehty kestävästä materiaalista, suosittelemme kuitenkin suojaamaan näytön iskujen ja naarmujen varalta. iPhone 14 näytön vaihto ei ole huoltojen edullisimmasta päästä, joten suosittelemme ennakoimaan riskit. iPhone 14 panssarilasi on erittäin hyvä suoja pelastamaan puhelimen niin iskuilta, kuin naarmuiltakin. Hydrogel suojakalvo suojaa yhtä lailla iPhone näyttöä sekä naarmuilta että iskuilta ja on todella pitkäikäinen suoja puhelimen näytölle. Valikoimastamme löydät laadukkaat näytönsuojat uusille puhelimille.

iPhone 14 Näytönsuoja

iPhone 14 Plus Näytönsuoja

iPhone 14 Pro Näytönsuoja

iPhone 14 Pro Max Näytönsuoja

iPhone 14 Runko

iPhone 14-sarjan puhelimen runko koostuu aiemmista malleista tutusta alumiini rungosta sekä tyylikkäästä takalasista. Valitettavasti näissä on myös huonoja puolia esimerkiksi puhelimen liukkaus sekä takalasin rikkoutumisen riski. Antaaksesi iPhone puhelimelle täydellisen 360 asteen suojan, suosittelemme näytönsuojan lisäksi suojakoteloa. Suojakotelon kanssa puhelinta uskaltaa käyttää ilman huolta siitä, että puhelin pääsisi lipsumaan käsistä ja rikkoutumaan.

iPhone 14 suojakotelo

iPhone 14 Plus suojakotelo

iPhone 14 Pro suojakotelo

iPhone 14 Pro Max suojakotelo

MagSafe

Aivan kuten iPhone 12 sekä 13 sarjassa, myös iPhone 14-sarjaan on sisällytetty MagSafe toiminto. MagSafe helpottaa huomattavasti esimerkiksi akun lataamista ja olemmekin ottaneet valikoimaamme iPhone 14 MagSafe suojakuoret sekä laturit. Mikäli MagSafe on vielä sinulle tuntematon käsite, voit tutustua aiheeseen tässä artikkelissa.

iPhone 14 Akku

iPhone 14-sarjan puhelimissa on parannettu akun kestoa entisestään. Akku tukee myös pikalatausta ja valmistajan mukaan pikalataus 20 watin tai tehokkaammalla laturilla lataakin akun n.30 minuutissa jopa 50 prosentin varaukseen asti. Apple jätti ensimmäisen kerran laturin seinäpistokkeen puhelimen myyntipaketeista pois iPhone 12-sarjassa jonka jälkeen samaa kaavaa on noudatettu ja niin tehtiin myös iPhone 14 puhelimissa joten myyntipaketin mukana tulee ainoastaan Usb C – Lightning latauskaapeli.

Uusia iPhone puhelimia voi kuitenkin ladata myös vanhalla iPhone laturilla jossa on käytetty perinteistä USB – Lightning kaapelia mutta latausnopeus on hitaampi.

iPhone 14 Laturin pistoke

iPhone latauskaapelit

MagSafe laturit

Täältä löydät kaikki laturit ja kaapelit

Nopea 1-3pv toimitus

Varastomme sijaitsee Oulun kupeessa Kempeleessä, missä huippu tiimimme pyrkii palvelemaan sinua päivittäin parhaalla mahdollisella tavalla.

Ilmainen toimitus

Tarjoamme yli 20€ tilauksiin ilmaisen toimituksen Postin pikkupakettina.

Panssarilasit.fi

Meiltä löydät laadukkaat ja edulliset puhelimien lisätarvikkeet yhdestä paikasta. Puhelimen panssarilasi, suojakalvo, suojakuori, suojakotelo, laturit – mitä tahansa etsitkin puhelimellesi, löydät sen meiltä!

Pääyhteistyökumppanimme Posti noutaa paketit varastostamme arkisin klo 15-16 välisenä aikana. Omat ihanat varastospesialistimme ”Jönssi ja Dille” pyrkivät saamaan kaikki ennen klo 12 tulleet tilaukset vielä saman päivän kuljetuksiin!

Yhteenveto

Uusimmatkin iPhone puhelimet ovat jälleen kerran taattua suosittua Apple laatua mutta myös maailman suosituimmat laitteet kaipaavat suojia pysyäkseen hyvässä kunnossa. 

Related Posts

Vastaa