Näytetään kaikki 17 tulosta

Laadukkaat iPad näytönsuojat ja kotelot

Laadukas ja hyvällä näytöllä varustettu iPad ei ole sellainen laite minkä haluaisi rikkoutuvan! Suojaa laitteesi ja vältä iPad näytön vaihto tulevaisuudessakin. iPad tabletit ovat useimmilla kuluttajilla käytössä päivittäin joten miksipä emme vähentäisi riskejä laitteen rikkoutumiselle suojien avulla. Laajasta valikoimastamme löydät varmasti laitteellesi sopivan suojan. Täältä löydät kaikki iPad näytönsuojat ja kotelot.

iPad panssarilasi

Apple iPad näytöt on valmistettu laadukkaasta lasista ja kirkkaista väreistään tutusta näyttöpaneelista. Näyttö ei kuitenkaan ole täysin rikkoutumaton joten suosittelemme näytön lasin päälle suojaksi iPad Panssarilasin. Myös läpällinen iPad Suojakotelo on erinomainen valinta. iPad Panssarilasi suojaa tablettisi näyttöä naarmuilta ja koviltakin iskuilta ja näin lisää laitteen käyttöikää huomattavasti. iPad Panssarilasin vaihto on helppo suorittaa kotona ilman ammattiasentajaa. Toisin kuin iPad Näytön vaihto joka on hieman työläämpi projekti ja suoritetaan ammattilaisten toimesta iPad huoltoliikkeissä.

iPad Panssarilasin asennus

Miten iPad panssarilasin asennus eroaa puhelimen panssarilasin asennuksesta? Vastaus on että ei oikeastaan muuten kuin koon puolesta. Tabletit ovat varustettu luonnollisesti isommalla näytöllä joten suosittelemme asentamaan lasin mahdollisimman pölyttömässä tilassa. Näytön puhdistaminen on ensiarvoisen tärkeää ennen lasin asennusta.

iPad Suojakotelo

Suurin osa iPad käyttäjistä kuljettaa laitetta mukanaan useaan paikkaan joten laite siirtyy pöydältä laukkuun, laukusta autoon, autosta työpaikalle jne. iPad Suojakotelo on erittäin hyvä tapa suojata laitteen runko ja reunukset. Läpällinen suojakotelo  suojaa laitteen joka puolelta jolloin sen voi huolettaa heittää laukkuun liikkeelle lähdettäessä.  iPad Panssarilasi on hyvä yhdistää kotelon kanssa jolloin saat parhaan mahdollisen suojan.

Panssarilasit.fi – Kaikki iPad Suojat ja tarvikkeet

Olemme kotimainen mobiililaitteiden suojiin ja tarvikkeisiin keskittyvä verkkokauppa. Jatkuvasti laajentuvasta valikoimastamme löydät Tablettien suojakuoret ja näytönsuojat, puhelimen näytönsuojat ja kotelot, Älykellojen rannekkeet ja suojat sekä muut laturit ja tarvikkeet.

iPad suojat Suomalaisesta verkkokaupasta – Nopea toimitus

Varastomme sijaitsee Oulun välittömässä läheisyydessä Kempeleessä josta ahkerat työntekijämme lähettävät tilaamasi tuotteet viimeistään seuraavana arkipäivänä tilauksen tekemisestä. Olemme yhteistyössä Postin kanssa joka toimittaa paketit suoraan toimitusosoitteeseen tai vaihtoehtoisesti valitsemaasi Postin noutopisteeseen. Toimitusaika tuotteille on 1-3 päivää, joten laitteesi ei joudu odottamaan suojia viikko tolkulla. Toimitusehdot

Asiakaspalvelussamme vastaamme kaikkiin kysymyksiisi mahdollisimman nopeasti joten otathan yhteyttä rohkeasti!

Asiakaspalvelu – Ota yhteyttä