iPad 10.2 suojakuori tai suojakalvo

Jatkuvasti laajentuvasta valikoimastamme löydät laadukkaat iPad 10.2 (2020) suojat. Laadukas suoja edesauttaa pitämään laitteesi pitkään kunnossa ja hyvän näköisenä. iPad 10.2 suojakotelo suojaa laitteen runkoa kolhuilta ja lialta. iPad 10.2 panssarilasi ja suojakalvo ovat iPadisi näytön tärkein suoja naarmuja ja iskuja vastaan. Valitse juuri sinulle sopiva iPad 10.2 näytönsuoja valikoimastamme.

iPad 10.2 Panssarilasi

iPad 10.2 Panssarilasi on tehty karkaistusta 9H-lujuusluokituksen ansainneesta lasista. Panssarilasi on helppo asentaa ja löydät tarvittaessa ohjeet asennukseen näppärästi sivuiltamme. iPad 10.2 panssarilasi on laitteellesi edullisin vakuutus! Panssarilasin idea on ottaa isku vastaan suojaten laitteen näyttöä.

10.2 Suojakalvo

iPad 10.2 suojakalvo hydrogel on TPU-muovista valmistettu elastinen näytönsuoja, joka kustomoidaan aina sinun tilauksestasi varastollamme Kempeleessä. Löydät valikoimastamme laadukkaat suojakalvot laitteesi näytön suojaksi.

iPad 10.2 suojakotelo

Tutustu valikoimaamme ja löydä juuri sinun laitteellesi sopiva iPad 10.2 suojakotelo. iPad 10.2 suojakotelo auttaa suojaamaan laitetta kulmiin ja laitteen takaosaan kohdistuvat iskut. Tiesitkö, että tablet-laitteen kulmaan kohdistunut isku on toiseksi suurin syy näytön rikkoutumiselle? Suosittelemme suojaamaan laitteen sekä suojakotelolla että näytön suojalla, jotta laite säilyy hyvässä kunnossa ja käyttöikä pitenee.

Suomalainen verkkokauppa – Panssarilasit.fi

Ookko nää kuullu Kempeleestä? Kempele on Oulun välittömässä läheisyydessä. Kempeleen varastossa keräämme tuotteet tehokkaasti ja tarkasti viimeistään seuraavana arkipäivänä tilauksesta. Tilaukset toimitetaan 1-3 päivän toimitusajalla Suomen joka kolkkaan! Toimitusehdot

Asiakaspalvelussamme vastaamme kysymyksiisi mahdollisimman nopeasti joten otathan yhteyttä rohkeasti!

Asiakaspalvelu – Ota yhteyttä