Näytetään ainoa tulos

iPad 10.2 (2022) Suojat

Laajasta valikoimastamme löydät laadukkaat iPad 10.2 (2022) Suojat. iPad 10.2 (2022) Suojakotelo suojaa laitteen takaosan sekä rungon jotta iskut ja lika ei pääse laitteeseen saakka. On myös tärkeää valita hyvä näytönsuoja, jotta näyttö pysyy ehjänä ja naarmuttomana pidempään. iPad 10.2 (2022) Panssarilasi ja iPad 10.2 (2022) suojakalvo hydrogel on erittäin hyvä suoja näytölle iskuja sekä naarmuja vastaan. Suosittelemme laitteellesi sekä suojakoteloa, että näytönsuojaa jotta laite on suojattu ympäriinsä.

iPad 10.2 (2022) Panssarilasi

Näyttö on luonnollisesti tärkein osa ipadia, joten suosittelemme suojaamaan sen laadukkaalla panssarilasilla tai suojakalvolla. iPad 10.2 (2022) Panssarilasi on tehokas suoja iskuja ja naarmuja vastaan. Tämä kyseinen iPad 10.2 (2022) näytönsuoja on valmistettu karkaistusta lasista, joka ylettyy koko näytölle. Lasin pinta on valmistettu niin, että tuntuma on verrattavissa laitteen oman nytön tuntumaan. Panssarilasi läpäisee näytön valon hyvin mutta lasin pinta on valmistettu heijastamattomasta materiaalista, jotta käyttö onnistuu myös kirkkaassa valaistuksessa.

iPad 10.2 (2022) Suojakalvo, Hydrogel, Nanosuoja

Hydrogel suojakalvo on suoja, joka on huomaamattomin tapa suojata näyttö. Hydrogel / Nano suoja on valmistettu joustavasta TPU-materiaalista. Joustavuus pehmentää iskua sekä antaa mukavuutta näytön selaamiseen. Hydrogel suojakalvo on tehty suojaamaan laitetta myös ikäviltä naarmuilta ja iskuilta. Mitä eroa on suojakalvolla ja panssarilasilla? – Vastauksen löydät tästä artikkelista.

iPad 10.2 (2022) Suojakotelo

Jos näyttö on suojattu niin tarviiko koteloa? iPad 10.2 (2022) Suojakotelo suojaa laitteen runkoa iskuja ja naarmuja vastaan. Erittäin iso osa näytön rikkoutumisista johtuu siitä, että laitteen kulmaan tulee isku. Iskusta aiheutuva paine purkautuu näytön kautta, jolloin valitettavasti näyttö rikkoutuu. Suosittelemme ehdottomasti suojaamaan laitteen joka puolelta ja paras tapa siihen on valita sekä suojakotelo, että näytönsuoja.

Suomalainen verkkokauppa – Panssarilasit.fi

Varastomme sijaitsee Oulun välittömässä läheisyydessä Kempeleessä josta ahkerat työntekijämme lähettävät tilaamasi tuotteet viimeistään seuraavana arkipäivänä tilauksesta. Olemme yhteistyössä Postin kanssa joka toimittaa paketit suoraan toimitusosoitteeseen tai vaihtoehtoisesti valitsemaasi Postin noutopisteeseen. Toimitusaika tuotteille on 1-3 päivää, joten tuotteet saapuvat tuotapikaa. Toimitusehdot

Etkö löydä sopivaa suojaa laitteellesi? – Asiakaspalvelumme palvelee sinua arkisin klo. 8-16.

Ota yhteyttä!