iPad 2 Suojat

Laajasta valikoimastamme löytyy tietysti myös iPad 2 Suojat. iPad 2 Suojakotelo suojaa laitteen runkoa, jotta iskut ja lika ei vaurioita laitetta. Näytönsuoja on erittäin hyvä listätä suojaamaan laitteen näyttöä naarmuilta ja kolahduksilta. iPad 2 Panssarilasi ja iPad 2 suojakalvo hydrogel on molemmat erinomaisia suojia näytölle.

iPad 2 Panssarilasi

iPad 2 Panssarilasi on tehokas suoja pelastamaan näytön kolhuilta. Tämä iPad 2 näytönsuoja on koko näytön peittävä karkaistusta lasista valmistettu laadukas näytönsuoja. Lasin pinta on valmistettu niin, että tuntuma on verrattavissa laitteen oman nytön tuntumaan. Panssarilasi läpäisee näytön antaman valon todella hyvin. Laitteen käyttö kirkkaissa valoissa onnistuu myös, sillä panssarilasi on valmistettu heijastamattomasta materiaalista.

iPad 2 Suojakalvo, Hydrogel, Nanosuoja

Hydrogel suojakalvo on huomaamattomin tapa suojata näyttö. iPad 2 Hydrogel / Nano suoja on valmistettu joustavasta TPU-materiaalista. Joustavuus pehmentää iskua sekä antaa mukavuutta näytön selaamiseen. Hydrogel suojakalvo on tehty suojaamaan laitetta myös ikäviltä naarmuilta ja iskuilta. Mitä eroa on suojakalvolla ja panssarilasilla? – Vastauksen löydät tästä artikkelista.

iPad 2 Suojakotelo

Jos näyttö on suojattu niin tarviiko koteloa? iPad 2 Suojakotelo suojaa laitteen runkoa iskuja ja naarmuja vastaan. Erittäin iso osa näytön rikkoutumisista johtuu siitä, että laitteen kulmaan tulee isku. Iskusta aiheutuva paine purkautuu näytön kautta, jolloin valitettavasti näyttö rikkoutuu. Suosittelemme ehdottomasti suojaamaan laitteen joka puolelta ja paras tapa siihen on valita sekä suojakotelo, että näytönsuoja.

Suomalainen verkkokauppa – Panssarilasit.fi

Varastomme sijaitsee Oulun välittömässä läheisyydessä Kempeleessä josta ahkerat työntekijämme lähettävät tilaamasi tuotteet viimeistään seuraavana arkipäivänä tilauksesta. Olemme yhteistyössä Postin kanssa joka toimittaa paketit suoraan toimitusosoitteeseen tai vaihtoehtoisesti valitsemaasi Postin noutopisteeseen. Toimitusaika tuotteille on 1-3 päivää, joten tuotteet saapuvat tuotapikaa. Toimitusehdot

Etkö löydä sopivaa suojaa laitteellesi? – Asiakaspalvelumme palvelee sinua arkisin klo. 8-16.

Ota yhteyttä!