iPad Air 10.9 (2022) Suojat – Panssarilasit.fi

Löydä iPad Air 10.9 (2022) suojat verkkokauppamme valikoimasta. Pyrimme laajentamaan valikoimaamme jatkuvasti jotta asiakkaidemme laitteet pysyisivät hyvässä kunnossa pidempään.

iPad Air 10.9 (2022) Panssarilasi suojaa uuden laitteesi näytön iskuilta ja naarmuilta. iPad näytöt ovat erittäin laadukkaita ja kirkkaita eikä panssarilasi häiritse laitteen käyttöä. Kosketustuntuma ja värien kirkkaus on edelleen samanlainen kuin ilman panssarilasiakin. Suojaus on kuitenkin panssarilasin kanssa 100% parempi!

Suojaa runko – iPad Air 10.9 (2022) suojakotelo

iPad Air 10.9 (2022) suojakotelo suojaa laitteen rungon niin reunoilta, kuin takakannen puoleltakin. Laitteen komponentit ovat kiinni rungossa joten on erittäin viisasta suojata näytön lisäksi myös laitteen runko. Sopivan kova isku oikeaan kohtaan laitteen runkoa voi vaurioittaa emolevyä, joten suojakotelo ei ole hassumpi vaihtoehto.

Suomalainen verkkokauppa – Panssarilasit.fi

Varastomme sijaitsee Oulun välittömässä läheisyydessä Kempeleessä josta ahkerat työntekijämme lähettävät tilaamasi tuotteet viimeistään seuraavana arkipäivänä tilauksen tekemisestä. Olemme yhteistyössä Postin kanssa joka toimittaa paketit suoraan toimitusosoitteeseen tai vaihtoehtoisesti valitsemaasi Postin noutopisteeseen. Toimitusaika tuotteille on 1-3 päivää, joten laitteesi ei joudu odottamaan suojia viikko tolkulla. Toimitusehdot

Etkö löytänyt sopivaa suojaa laitteeseesi – ota yhteyttä!