iPad Mini 4 Suojat

Valikoimastamme löydät laadukkaat  iPad Mini 4 Suojat. Meiltä esimerkiksi iPad Mini 4 panssarilasi,  iPad Mini 4 suojakalvo, sekä  iPad Mini 4 suojakotelo. Hyvä suoja pidentää iPadin käyttöikää ja pitää laitteen hyvässä kunnossa pidempään. Suojakotelo pelastaa laitteen takakannen sekä rungon kolhuilta kun taas panssarilasi ja suojakalvo ovat suojaavat näytön ikäviltä naarmuilta ja iskuilta. Valitse juuri sinulle sopivat iPad suojat valikoimastamme.

 iPad Mini 4 Panssarilasi

Kaikki panssarilasimme on tehty karkaistusta 9H-lasista. Panssarilasin asennus on helppoa ja vaivatonta. Löydät tarkemmat asennusohjeet sivuiltamme.  iPad Mini 4 panssarilasi on iPadin edullisin vakuutus. Ennakoi riskit ja suojaa iPadin näyttö heti!

iPad Mini 4 suojakalvo

iPad Mini 4 hydrogel näytönsuoja on joustavasta TPU-muovista valmistettu suojakalvo, joka pehmentää iskuja ja näin suojaa laitteesi näytön.

 iPad Mini 4 Suojakotelo

Löudät verkkkokaupastamme  iPad Mini 4 tuotteet helposti. iPad suojakotelo suojakotelo on tehty suojaamaan runkoon kohdistuvilta iskuilta ja lialta. Tiesitkö, että iPad-laitteen kulmaan kohdistunut isku on toiseksi suurin syy näytön rikkoontumiselle? On siis ensiarvoista, että  iPad Mini 4 Suojauksessa käytetään sekä suojakoteloa, että näytönsuojaa.

Tilaa Suomalaisesta verkkokaupasta!

Ookko nää kuullu Kempeleestä? Kempele on Oulun välittömässä läheisyydessä. Kempeleen varastossa keräämme tuotteet tehokkaasti ja tarkasti. Tilaukset lähetämme 1-3 päivän toimitusajalla Suomen joka kolkkaan! Toimitusehdot

Asiakaspalvelussamme vastaamme kiperimpiinkin kysymyksiin mahdollisimman nopeasti joten otathan yhteyttä rohkeasti!

Asiakaspalvelu – Ota yhteyttä