iPad Mini 5 Suojat ja tarvikkeet

Jatkuvasti laajentuvasta valikoimasta löydät omalle iPadillesi juuri sellaiset suojat joilla jatkat laitteen käyttöikää roimasti! Näytön suojaukseen paras vaihtoehto on iPad Mini 5 Panssarilasi tai iPad Mini 5 suojakalvo Hydrogel. Kun näyttö on suojattu niin on myös erittäin tärkeää suojata laitteen runko. Rungon suojaukseen ylivoimaisesti suosituin vaihtoehto on iPad Mini 5 Suojakotelo, joka suojaa laitteen runkoa kolhuilta ja naarmuilta sekä ikävältä pölyltä ja lialta. Näytön rikkoutumiset tapahtuvat usein joko näyttöön suoraan kohdistuvasta iskusta tai rungon kulmaan tulevasta kolhusta. Mikäli laitteen kulma ottaa osuman, iskupaine purkautuu pois näytön kautta jolloin näyttö rikkoutuu. Vältä siis vahingot ja tilaa suojat niin näytölle kuin rungollekin verkkokaupastamme!

 

iPad Mini 5 Näytönsuoja

iPad Mini 5 Panssarilasi on valmistettu karkaistusta lasista joka on valmistusvaiheessa lämpökäsitelty ja näin panssarilasi on tavoittanut 9H-kovuusluokituksen. 9H Panssarilasi suojaa laitetta koviltakin iskuilta ja myös ikäviltä naarmuilta. iPad Mini 5 suojakalvo Hydrogel on valmistettu TPU-muovista jonka joustavan materiaalin ansiosta isku pehmenee ja näin iPad Mini 5 Näytön vaihto on turha pelko.

iPad Mini 5 Suojakotelo

Laitteen runko pitää iPadin kasassa joten välttääksesi laitteen rikkoutumisen, meidän mielestämme paras tapa tähän on valita iPad Mini 5 Suojakotelo. Suojakotelo estää runkoon kohdistuvien mahdollisten iskujen aiheuttamat vahingot. iPad Mini laitteet ovat näppärän kokoisia jolloin ne helposti kuljetetaan mukana joka paikkaan. iPad Mini 5 Suojakotelo estää pölyn pääsemisen laitteeseen ja pitää lian pois laitteen pinnasta.

 

Suomalainen verkkokauppa – Panssarilasit.fi

Ookko nää kuullu Kempeleestä? Kempele on Oulun välittömässä läheisyydessä. Kempeleen varastossa keräämme tuotteet tehokkaasti ja tarkasti. Tilaukset lähetämme 1-3 päivän toimitusajalla Suomen joka kolkkaan! Toimitusehdot

Asiakaspalvelussamme vastaamme kiperimpiinkin kysymyksiin mahdollisimman nopeasti joten otathan yhteyttä rohkeasti!

Asiakaspalvelu – Ota yhteyttä