Huawei Honor 20 Lite Suojakuori omalla kuvalla

19,99

Mukauta
Title Range Discount
Untitled Rule 2 - 3 17,99
Untitled Rule 4 + 16,99
  • Ilmainen toimitus yli 30€ tilauksille
  • Lähetykset joka päivä Suomesta
  • Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus

Lisätiedot

Puhelimen suojakuori omalla kuvalla

Haluatko suojata puhelimesi laadukkaasti ja säilyttäää sen tyylikkäänä? TPU-muovista valmistettu suojakuori on tarkoitettu juuri sinulle joka arvostat Suomalaista käsityötä! Kestävien materiaalien ansiosta kotelo tarjoaa parhaan mahdollisen suojan puhelimelle. Sivuilla olevat Grip-pinnat antavat hyvän pidon, jotta luuri pysyy varmasti hyppysissä. Ohut ja kevyt muotoilu tekee tästä suojakuoresta ihanteellisen lisävarusteen puhelimellesi. Ohut muotoilu ja ainoastaan 1,5mm paksuus takaa sen, ettei laitteelle tule lisää painoa.

Voit muokata suojakuoren designin omien toiveidesi mukaan ja vielä omalla kuvalla! Lisää haluamasi kuva koteloon ja mukauta kotelo mielesi mukaan. Voit lisätä koteloon vapaavalintaisen kuvan omasta kuvagalleriastasi ja voit myös lisätä kotelon designiin haluamasi tekstin todella helpon työkalun avulla. Tämä puhelimen suojakuori tarjoaa myös langattoman latauksen mahdollisuuden kaikille puhelimille jotka tukevat langatonta latausta! Tämän ansiosta voit ladata puhelimesi nopeasti ja vaivattomasti ilman kaapeleita tai adaptereita.

Kestävällä mutta ohuella puhelimen suojakuorella saat suojattua puhelimesi tyylikkäästi! Se auttaa pitämään puhelimesesi puhtaana ja ilman vaurioita. Tämä kotelo on tehty ehdottomasti kaikille, jotka haluavat pitää puhelimensa turvassa ulkoisten tekijöiden aiheuttamilta vaaroilta.

Additional information

Laite valmistaja

Honor, Huawei

Laite malli

Huawei Honor 20 Lite

Tuotetyyppi

Suojakuoret, Suojakuori omalla kuvalla

Customer Reviews