Huawei Honor 9X Lite Suojakalvo Hydrogel, Matta

16,99

Title Range Discount
Untitled Rule 2 - 3 15,29
Untitled Rule 4 + 14,44
 • Ilmainen toimitus yli 30€ tilauksille
 • Lähetykset joka päivä Suomesta
 • Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus

Lisätiedot

Huawei Honor 9X Lite Hydrogel suojakalvo – Matta

Huawei Honor 9X Lite Hydrogel suojakalvo suojaa puhelinta lialta, pölyltä, iskuilta ja naarmuilta. Suurin ero normaaleihin panssarilaseihin ja muihin näytön suojiin on se, että Hydrogel suojakalvo on valmistettu joustavasta TPU-muovista, jonka ansiosta suojakalvo istuu jokaiseen puhelimeen täydellisesti. Joustavuuden ansiosta suojakalvo kiinnittyy ja suojaa myös kaarevareunaisia puhelinmalleja. Näytönsuojakalvo on yhteensopiva kaikkien kuoriemme kanssa.

Laadukas suojakalvo  puhelimelle

Vahva ja kestävä muovikalvo on hiottu sulautumaan täydellisesti puhelimen näyttöön, ollen lähes huomaamaton suoja puhelimen näytön naarmuuntumista ja likaantumista vastaan. Kalvo on leikattu sopimaan näytön reunasta reunaan ja jäljittelee erittäin hyvin aidon lasin käyttötuntumaa. Näytönsuojakalvo on takuulla helpoin ja aidosti edullisin tapa suojata puhelimen näyttö.

Heijastamaton ja ohut näytönsuoja

Hyvän näytönsuojan tärkein ominaisuus on sen käyttötuntuma. Ohut ja heijastamaton suojakalvo on varma valinta puhelimen näytön suojaksi, jos etsit täydellisesti istuvaa ja huomaamatonta suojausta puhelimesi näytölle. Kalvo läpäisee valoa, mutta minimoi heijastukset ainutlaatuisella rakenteellaan. Suojakalvo kiinnittyy näyttöön helposti, mutta kestävästi eikä jätä poistettaessa näyttöön liimajälkiä. Hydrogel suojakalvo suojaa puhelimesi näyttöä paremmin kuin useat muut suojakalvot. Hydrogel suojakalvon kanssa puhelimen sormenjälkitunnistin toimii normaalisti.

Helppo asentaa

Hydrogel suojakalvo on helppo asentaa puhelimen näytön pintaan. Suojakalvon asentaminen kannattaa suorittaa puhtaassa ja valaistussa ympäristössä.

Katso videolta kuinka Hydrogel suojakalvo asennetaan!

Tekniset tiedot

  • Matta
  • Muotoilu reunasta reunaan
  • Kattaa koko näytön
  • Helppo asentaa
  • Ei jätä näyttöön liimajälkiä
  • Suojaa lialta ja naarmuilta

 

Ilmainen toimitus

Lähetämme jokaisen tilauksen viimeistään seuraavana arkipäivänä tilauksesta Oulun keskusvarastoltamme. Kaikki tilatut tuotteet pakataan aina asianmukaisesti postituksen kestäviin pakkauksiin. Tarjoamme ilmaisen 1 – 3 arkipäivän toimituksen kaikkiin yli 30€ tilauksiin.

Panssarilasit, suojakuoret, skinit ja muut puhelimien sekä tablettien lisätarvikkeet – Panssarilasit.fi

Panssarilasit.fi on kotimainen puhelimien sekä tablettien lisätarvikkeisiin erikoistunut verkkokauppa. Monipuolisesta jatkuvasti päivittyvästä valikoimastamme löydät laajan kattauksen erilaisia lisävarusteita puhelimen suojaukseen ja käyttöön. Puhelimen suojakuoria, panssarilaseja ja näytönsuojia, puhelimen takakannen suojaavia skinejä sekä puhelimen latureita ja kaapeleita on saatavilla kaikille suosituimmille Suomessa myydyille tai myytäville mobiililaitteille. Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa niin saat aina ensimmäisenä tiedon verkkokauppamme uusista tarjouksista sekä uutuustuotteista. Tilaamalla meidän uutiskirjeemme saat heti sähköpostiisi -10% alennuskoodin verkkokauppaamme!

Ota yhteyttä

Additional information

Laite valmistaja

Honor, Huawei

Laite malli

Huawei Honor 9X Lite

Tuotetyyppi

Suojakalvot

Customer Reviews