Xiaomi 13 Lite Suojakalvo Hydrogel – Tietoturvasuoja

17,99

Title Range Discount
Untitled Rule 2 - 3 16,19
Untitled Rule 4 + 15,29
  • Ilmainen toimitus yli 30€ tilauksille
  • Lähetykset joka päivä Suomesta
  • Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus

Lisätiedot

Xiaomi 13 Lite Suojakalvo Hydrogel, Tietoturvasuoja

Xiaomi 13 Lite Suojakalvo Hydrogel, tietoturvasuoja suojaa puhelintasi parhaalla mahdollisella tavalla. Etsitkö tapaa suojata Xiaomi 13 Lite -puhelimesi naarmuilta, pölyltä ja muilta vaurioilta? Mikäli näin on, valitse Xiaomi 13 Lite tietoturvasuoja Hydrogel. Tämä suojakalvo on suunniteltu tarjoamaan maksimaalisen suojan puhelimellesi mahdollisesti aiheutuvia vaurioita vastaan. Tässä suojakalvossa käytetty hydrogeelimateriaali on uskomattoman kestävä ja tarjoaa erinomaisen suojan naarmuilta, pölyltä ja muunlaisilta vaurioilta. Lisäksi se tarjoaa myös loistavia tietoturvaominaisuuksia, kuten estää sivulta katsottuna ihmisiä näkemästä, mitä näytölläsi on mikä auttaa pitämään arkaluonteiset tiedot yksityisinä ja turvassa aina.

Tämä suojakalvo on helppo asentaa, ja se voidaan tehdä vain muutamassa minuutissa. Sen mukana tulee liimapinta, jonka ansiosta se on helppo asentaa ilman, että siitä jää mitään liiman jäämiä näyttöön. Lisäksi se ei häiritse puhelimesi kosketusherkkyyttä eikä vaikuta sen suorituskykyyn millään tavalla. Kun kalvo on kiinnitetty, voit olla varma, että Xiaomi 13 Lite -puhelimesi pysyy turvassa kaikenlaisilta ulkoisilta vaurioilta. Lisäksi tällä suojakalvolla on myös häikäisynesto-ominaisuuksia, jotka auttavat vähentämään silmien rasitusta, kun käytät laitettasi pitkiä aikoja.

Kaiken kaikkiaan, jos etsit luotettavaa tapaa suojata Xiaomi 13 Lite -puhelimesi naarmuilta, pölyltä ja muilta vaurioilta, tilaa Xiaomi 13 Lite hydrogel tietoturvasuoja. Älä siis enää odota, vaan hanki Xiaomi 13 Lite -suojakalvo Hydrogel tietoturvasuoja jo tänään!

Katso videolta kuinka helppoa Hydrogel suojakalvon asentaminen on!

 

Additional information

Laite valmistaja

Xiaomi

Laite malli

Xiaomi 13 Lite 5G

Tuotetyyppi

Suojakalvot

Materiaali

Tietoturva

Tuotevaihtoehdot

Tietoturva

Customer Reviews