Julkaisut

Mikä on MagSafe?

Mikä on MagSafe? Olet varmaan jo törmännyt termiin “MagSafe”. Tässä blogissa tarkastelemme hieman MagSafe -tekniikkaa, toimintaa ja miten sitä voi hyödyntää arjessa. Käytämme puhelimia päivä päivältä enemmän kuin koskaan aiemmin. Tämä kasvava käyttömäärä tarkoittaa sitä, että puhelimia joutuu myös lataamaan useammin vaikka akkuteknologia myös kehittyy samalla. MagSafe on Applen laitteille tarkoitettu ominaisuus, joka tekee puhelimien lataamisesta ja tiedonsiirrosta helpompaa ja nopeampaa kuin aiemmin.

Mikä on Magsafe ja miten MagSafe toimii?

MagSafe on Applen kehittelemä langattoman virran siirron ja lisävarusteiden patentoitu tekniikka, joka on sisäänrakennettu ensimmäisen kerran iPhone 12 mallistoon. Alun perin Macbookkien latausjohtojen turvaominaisuuteen luotu MagSafe liitettiin iPhone 12 mallistoon, jotta se tekisi lisävarusteiden kiinnityksestä helppoa ja nopeampaa langatonta latausta ja tiedonsiirtoa varten. Yksinkertaisesti sanottuna se on ominaisuus, joka helpottaa langatonta latausta ja mahdollistaa erilaisten lisäosien käyttämisen tehden puhelimestasi entistä monikäyttöisemmän.

Uusista iPhoneista löytyy MagSafe ominaisuus, joka on sarja magneetteja jotka on sijoitettu puhelimen sisäisen latauskäämin ympärille ja nämä tunnistavat yhteensopivat lisävarusteen ja napsahtavat saumattomasti ja turvallisesti paikoilleen. MagSafe kiinnittyy vain ja ainoastaan muihin yhteensopiviin MagSafe -lisävarusteisiin, joten ei tarvitse huolehtia muiden magneettien tarttumisesta puhelimeen.

Mikä on MagSafe ja miten MagSafea voi hyödyntää?

MagSafe -laturit ja lisäosat antavat iPhonen käyttäjille täyden hyödyn puhelimen ominaisuuksista. Esimerkiksi iPhone toimii kyllä myös muilla Qi -yhteensopivilla latureilla, mutta MagSafe -laturit tarjoavat nopeamman langattoman latauksen sellaisella teholla, jota muut langattomat laturit eivät pysty tarjoamaan. Eli toisin sanoen käytät vähemmän aikaa lataukseen ja täydellinen kiinnitysmekanismi napsahtamalla poistaa huolen siitä ettei puhelimesi latautuisi täyteen esimeriksi jos puhelin alkaa tärisemään saapuvan puhelun aikana.

Tämän lisäksi MagSafen tarjoama kiinnitys tarjoaa muitakin mielenkiintoisia mahdollisuuksia lisävarusteiden muodossa kuten esimerkiksi auton tuuletusritilään kiinnitettävät lisävarusteet mihin saat puhelimesi näppärästi kiinni ym.

Mitä MagSafe -tuotteita meiltä löytyy?

Mikä on MagSafe ja mitä MagSafe tuotteita meiltä löytyy? Valikoimastamme löydät erilaisia MagSafe -lisävarusteita. Pyrimme päivittämään valikoimaamme kokoajan tarjoten asiakkaillemme aina markkinoiden parhaimmat ja uusimmat tuotteet.

MagSafe – laturit

MagSafe -suojakuoret

PANSSARILASIT.fi

Täältä voit tutustua kaikkiin MagSafe -tuotteisiimme

Meiltä löydät laadukkaat ja edulliset puhelimien lisätarvikkeet yhdestä paikasta. Puhelimen panssarilasi, suojakalvo, suojakuori, suojakotelo, laturit – mitä tahansa etsitkin puhelimellesi, löydät sen meiltä!

Laadukkaat tuotteet

Mikä on MagSafe? Se on nopeutta ja helppoutta tuova ominaisuus. Se on tulevaisuutta! Meiltä löydät laadukkaat MagSafe -tuotteet. Emme välttämättä ole aina se halvin, mutta hinta-laatu suhteeltaan olemme varmasti Suomen paras! Tuomme itse maahan kaikki myymämme puhelimien panssarilasit ja suojakuoret.  Valmistutamme tuotteet suoraan valmistajalta mikä edesauttaa tuotekehitystä molemmin puolin. Annathan meille rohkeasti palautetta mikäli tuotteesi ei ollutkaan mielestäsi hyvä, mutta toki hyvääkin palautetta otetaan vastaan ilomielin!

Mikä on MagSafe? Auttava asiakaspalvelu

Eikö tämä blogi vastannut kaikkiin kysymyksiisi; mikä on MagSafe? Ei hätää! Ammattimainen asiakaspalvelumme on aina valmiina auttamaan sinua!

Nopea 1-3pv toimitus

Varastomme sijaitsee Oulun kupeessa Kempeleessä, missä huippu tiimimme pyrkii palvelemaan sinua päivittäin parhaalla mahdollisella tavalla.

Pääyhteistyökumppanimme Posti noutaa paketit varastostamme arkisin klo 15-16 välisenä aikana. Omat ihanat varastospesialistimme ”Jönssi ja Dille” pyrkivät saamaan kaikki ennen klo 12 tulleet tilaukset vielä saman päivän kuljetuksiin!

Ilmainen toimitus

Tarjoamme yli 20€ tilauksiin ilmaisen toimituksen Postin pikkupakettina.

Yhteenveto

Mikä on MagSafe? MagSafe on innovaatio, jonka tarkoitus on helpottaa sinun arkeasi!

Vastaa