Julkaisut

Suomalaista taidetta suojakuorissa

Suomalainen taide on todella arvostettua ympäri maailmaa ja haluammekin Panssarilasit.fi:ssä tukea suomalaista työtä. Voit tilata puhelimeesi upean suojakuoren, jossa on käytetty suomalaista taidetta. Noora Kämppi on todella lahjakas suomalainen taidemaalari ja olemmekin todella otettuja siitä, että juuri hänen kädenjälki näkyy tuotteissamme.

Kuka on Noora Kämppi?

Kun haluat tyylikkyyttä ja arvokkuutta kotiisi, suosittelemme ehdottomasti tutustumaan Noora Kämpin maalauksiin. Maalaukset ovat henkeäsalpaavan upeita ja näyttäviä. Noora Kämppi on Jyväskylässä toimiva suomalainen taidemaalari ja hänen upeita luomuksiaan on esitelty useissa eri tilaisuuksissa ja näyttävissä esittelyissä mm. Helsingin kulttuuritalolla 2021. Nooran kädenjälki on ihailtavan tarkkaa ja yksityiskohdat taiteessa ovat ensiluokkaisen upeita. Halusimme suojakuori-valikoimaamme taiteellisia ja näyttäviä puhelimen suojakuoria ja mikä olisikaan parempi tapa toteuttaa se, kuin saada kuoriin uskomattoman kaunista Suomalaista taidetta.

Millaisia Noora Kämpin kuoseja valikoimasta löytyy?

Valikoimassamme on tällä hetkellä reilu parikymmentä erilaista kuosia, joissa esiintyy Kämpin kädenjälki. Mikäli haluat puhelimesi suojakuoreen tummempaa sävyä, suosittelemme valitsemaan esimerkiksi Vulcan, Reckless tai vaikkapa Tiera kuosin. Jos kuitenkin pidät enemmän esim. vaaleasta ruskeansävystä, tutustu Laulusi, Vaarna, Aamunkoi tai esimerkiksi Symphony kuoseihin. Jos arvostat enemmän värejä ja haluat eri ulottuvuuksia suojakuoren kuosiin, valitse koteloosi Kehrä, Syli, Siimes, Tarina tai Heat design. Näissä kuoseissa on yhdistetty taidokkaasti useita eri värejä ja tyylejä.

Suosittelemme myös tutustumaan uusiin minimalistisempiin teoksiin kuten Worthy, Kärmes, Ok i gotta go, sekä Just Another Day. Nämä kotelot ovat yksinkertaisempia mutta sitäkin näyttävämpiä. Näissä kuoseissa on käytetty Noora Kämpin taidokasta digitaalista taidetta. Kun valitset minkä tahansa edellämainituista kuorista, voit olla varma siitä, että puhelimesi on suojattu laadukkaalla, kestävällä ja todella tyylikkäällä suojakuorella. Kun lisäät suojakuoren kaveriksi panssarilasin tai hydrogel suojakalvon, puhelimesi on suojattu ympäriinsä todella tasokkaasti.

TUTUSTU KAIKKIIN NOORA KÄMPPI – SUOJAKUORIIN

Myös puhelinpidikkeitä saa Noora Kämpin taiteella

Kun tilaat itsellesi upean kotelon tai puhelinpidikkeen, jonka design on Noora Kämpin käsialaa, tuet suomalaista taidetta, suomalaista työtä ja teet samalla puhelimestasi arvokkaamman ja tyylikkäämmän näköisen. Mikäli haluat koristaa kotiasi upealla taiteella, tutustu Noora Kämpin tauluihin TÄÄLLÄ.

Related Posts

Vastaa