Julkaisut

Parhaat joululahjat 2022

Useimmat meistä ei välttämättä aina keksi, minkä lahjan läheiselle hankkisi. Haluamme helpottaa joulustressiäsi joten kokosimme parhaat lahjavinkit yhdelle sivulle! Valikoimastamme löytyy suuri määrä erilaisia lisätarvikkeita puhelimelle, tabletille sekä älykelloille. Suurin osa ihmisistä omistaa jonkinlaisen mobiililaitteen joten lisätarvikkeet ja suojat ovat erittäin haluttuja tuotteita käyttäjien keskuudessa. Istuhan alas, ota glögi-lasi käteen, nauti hieman suklaata jo vähän ennakkoon ja tilaa parhaat joululahjat 2022 näppärästi kotimaisesta mobiililaitteiden lisätarvikkeisiin keskittyvästä verkkokaupastamme. Tässä artikkelissa listasimme Top 5 joululahjaideat 2022, jotka toimitetaan sinulle nopeasti suoraan kotiin tai lähimpään noutopisteeseen.

1. Langaton MagSafe Latausasema 3 in 1

Tämä uskomattoman kätevä langaton laturi tekee akkujen lataamisesta todella mutkatonta. Langattomalla MagSafe latausasemalla voit ladata iPhonea, Apple Watchia sekä Airpodseja samanaikaisesti. 25 watin kokonaistehon ansiosta lataus tapahtuu todella nopeasti.


Latausasema sopii sisustukseen upean muotoilunsa ansiosta ja mikä parasta, voit asettaa laturin yöpöydälle etkä tarvitse erillistä yövaloa, sillä latausasema sisältää hipaisukoskettimella toimivan360 asteen tunnelmavalaisimen. Latausaseman saa kahdessa eri värissä joko valkoisena tai mustana.


Mikäli MagSafe toiminto ei ole entuudestaan tuttu, voit tutustua aiheeseen täällä. Suosittelemme käyttämään puhelimessa aina suojakoteloa vahinkojen varalta. Kun käytössä on Langaton MagSafe latausasema, suosittelemme ehdottomasti joko läpinäkyvää MagSafe silikonikuorta tai vaihtoehtoisesti erittäin tyylikästä Unitec MagSafe suojakuorta saadaksesi kaiken irti tästä uskomattoman upeasta latausasemasta. Voit tilata tämän todella huikean tuotteen täältä.

2. Unitec puhelimen suojakuori

Valitse yli sadan eri kuosin joukosta juuri sopiva design haluamallesi puhelimen kotelolle. Nämä puhelimen suojakuoret on suunniteltu ja valmistettu Kempeleen varastollamme josta lähetämme ne heti seuraavana päivänä tilauksesta. Unitec kotelon sisäosa on valmistettu erittäin kestävästä ja joustavasta TPU-materiaalista joka tekee kotelosta erittäin jämäkän ja kestävän. Kuori antaa erittäin pitävän gripin joten puhelin ei putoa enää käsistä samalla tavalla.


Tykkäsi lahjan saaja sitten marmorikuosista, kissoista, erilaisista efekteistä tai Suomalaisesta taiteesta, löytyy valikoimastamme juuri hänelle sopiva kotelo. Unitec suojakuori on tehty täysin puhelimen mittojen mukaan, jotta kaiuttimen, mikrofonin tai kuulokkeen aukot eivät jää piiloon. Näppäinten kohdalla on myös suoja pölyä ja iskuja varten. Kotelo on valmistettu niin ettei kameran aukon reuna tee varjoa kuviin ja näin kotelo ei vaikuta kuvaamiseen lainkaan.


Tämän kotelon kaveriksi on hyvä valita näytönsuojaksi joko erittäin suosittu Hydrogel-suojakalvo tai panssarilasi. Vaikka puhelimessa on näytönsuoja ja kotelo niin kamera luonnollisesti jää avoimeksi ja tähän löydätkin valikoimastamme kestävät kameran suojat.

3. Autoteline puhelimelle

Tämä lahjaidea pelastaa jokaisen autoilijan matkan! Puhelin pyörii usein vaarallisesti auton keskikonsolissa tai pahimmassa tapauksessa jopa sylissä, kun yritetään suunnistaa perille kohteeseen. Hanki lahjan saajalle autoteline puhelimelle, mikäli puhelinta käytetään navigointiin. 


Valikoimastamme löytyy universaali autoteline langattomalla latauksella sekä Applen uudempiin puhelimiin sopiva MagSafe autoteline. MagSafe autotelineessä puhelimen kiinnitys toimii magneetin avulla kun taas muissa telineissä puhelimen kiinnitys tapahtuu mekaanisella kiinnityksellä. Kaikissa autotelineissämme on langaton latausmahdollisuus joten puhelin latautuu samalla kun matka taittuu kohti uusia maisemia. Usein varsinkin pidemmillä matkoilla puhelin toimii niin musiikkisoittimena, navigaattorina, radiona kuin ihan vaan puhelimenakin, joten autoteline on korvaamaton apuväline matkojen turvalliseen taittamiseen. 


Tämä tuote on varmasti jokaiselle autoa kuljettavalle henkilölle toivottu lahja. Ja miksei matkustajakin voisi asettaa puhelintaan telineeseen jotta voi matkan ratoksi katsella ohjelmia tai hoitaa kartturin roolia. Täältä löydät kaikki autotarvikkeet.

4. Älykellon ranneke

Meiltä löydät jokaiselle Apple Watch omistajalle juuri oikeanlaisen rannekkeen. Oli vanha ranneke sitten kulunut tai rikkoutunut tai kyllästyttää muuten niin suosittelemme tutustumaan laajaan ranneke-valikoimaamme. Rannekkeita löytyy jokaiseen asukokonaisuuteen sekä tilanteeseen, niin juhliin kuin arkeenkin, unohtamatta tietenkään urheilua. 


Urheilurannekkeet on valmistettu vettä ja hikeä hylkivästä materiaalista eikä ranneke myöskään ärsytä ihoa. Mikäli kelloon haluaa klassista tyylikkyyttä ovat metallirannekkeet tai nahkarannekkeet täydellisiä valintoja. Erilaisia kevyempiä rannekkeita löytyy myös esimerkiksi nylon-rannekkeista, nahkarannekkeista sekä silikonirannekkeista. Valikoimassamme on myös nopeasti kiinnittyviä rannekkeita magneettilukituksella, joka tekee kellon kiinnittämisestä ja irroittamisesta erittäin näppärää. Kaikissa rannekkeissa on mahdollisuus säätää pituutta, joten voit valita minkä tahansa rannekkeen ja säätää sen käyttäjän ranteeseen sopivaksi. 


Suosittelemme tutustumaan rannekkeiden lisäksi myös älykellojen näytönsuojiin ja erilaisiin suojakuoriin, jotta kello säilyy uudenveroisena mahdollisimman pitkään. Tutustu laajaan älykellojen lisätarvike valikoimaamme tästä.

5. Puhelimen näytönsuoja

Viimeisimpänä mutta tärkeimpänä jokaiselle sopiva lahja on tietysti puhelimen näytönsuojat! Näytönsuoja on erittäin tärkeä ja haluttu tuote jokaiselle puhelimen käyttäjälle. Kukapa ei haluaisi suojata arvokkaan puhelimen laadukasta näyttöä.


Laajasta valikoimastamme löydät iPhone panssarilasit ja suojakalvot, Samsung Näytönsuojat, OnePlus panssarilasit ja näytönsuojat, Xiaomi näytönsuojat sekä kaikki suojat ja tarvikkeet suomessa myytäviin puhelinmalleihin. Panssarilasi suojaa näyttöä kovemmilta iskuilta, ikäviltä naarmuilta sekä lialta ja sormenjäljiltä.


Erittäin suosittu Hydrogel kalvo suojaa näyttöä joustavan materiaalinsa ansiosta. Hydrogel kalvoja on niin kirkasta, mattapintaista kuin tietoturvasuojalla varustettua kalvoa. Tietoturvasuoja estää sivusta näkemisen näytölle kun taas mattapintainen kalvo tekee swaippailusta todella sulavaa ja mutkatonta. Kirkas Hydrogel suojakalvo on erittäin huomaamaton ja laadukas suoja puhelimen näytölle. Yllätä siis lahjansaaja ja hanki hänelle erittäin laadukas näytönsuoja täältä.

Mikäli et löydä valikoimastamme sopivaa näytönsuojaa, olethan välittömästi yhteydessä asiakaspalveluumme. Autamme sinua jokaisessa verkkokauppaan, tilaukseen tai tuotteisiin liittyvissä tilanteessa kaikkina arkipäivinä klo. 8-16.


Ota yhteyttä

Related Posts

Vastaa