Ohjeet skinin asennukseen

Oheiselta videolta löydät selkeät ohjeet takakannen skinin asennukseen. Katso video huolella ennen kuin asennat skinin puhelimeesi. Skinin asennus puhelimeen kannattaa suorittaa puhtaassa ympäristössä ja riittävässä valaistuksessa.

Skinin asennus puhelimeen

Vinkki: voit halutessasi lopuksi kuumentaa puhelimen jokaisen sivun esimerkiksi hiustenkuivaajalla ja painella skinin paikoilleen. Näin saat skinin pysymään paremmin etenkin puhelinmalleissa, joissa takakansi kaartuu voimakkaasti sivuille.

Skinin asennus puhelimeen

Panssarilasit.fi

Panssarilasit.fi on kotimainen puhelimien sekä tablettien lisätarvikkeisiin erikoistunut verkkokauppa. Monipuolisesta jatkuvasti päivittyvästä valikoimastamme löydät laajan kattauksen erilaisia lisävarusteita puhelimen suojaukseen ja käyttöön. Puhelimen suojakuoriapanssarilaseja ja näytönsuojiapuhelimen takakannen suojaavia skinejä sekä puhelimen latureita ja kaapeleita on saatavilla kaikille suosituimmille Suomessa myydyille tai myytäville mobiililaitteille. Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa niin saat ensimmäisenä tiedon verkkokauppamme uusista tarjouksista.