Laadukkaat Xiaomi 11 Lite NE suojat

Laajasta valikoimastamme löydät kaikki Xiaomi 11 Lite NE Suojat. Suojakotelo suojaa laitteen takakannen sekä rungon, jotta iskut ja lika eivät vaurioida laitetta. Ensiarvoisen tärkeää on suojata myös näyttö, joko panssarilasilla tai suojakalvolla. Estääksesi näytön rikkoutumisen tai naarmuuntumisen, valitse Xiaomi 11 Lite NE Panssarilasi tai suojakalvo hydrogel. Kamera on myös tärkeä suojata joten valikoimastamme löydät myös panssarilasin takakameralle. Valitsethan suojan niin näytölle, rungolle kuin kamerallekin jotta saat suojattua puhelimesi ympäriinsä.

Xiaomi 11 Lite NE 5G Panssarilasi

Näyttö on luonnollisesti tärkein osa puhelinta, joten sen suojaaminen on enemmän kuin järkevää. Panssarilasi on tehokas suoja näytölle iskuja ja naarmuja vastaan. Tämä Samsung A23 näytönsuoja on valmistettu lämpökäsitellystä lasista jolla on saatu lasille 9H-lujuusluokitus. Lasinen suojakalvo ei vaikuta kosketustuntumaan vaan kosketus toimii kuten ilmankin suojaa. Lasi läpäisee näytön valon hyvin näytöltä mutta sen pinta on valmistettu heijastamattomasta materiaalista, jotta käyttö on mukavaa myös voimakkaammassa valaistuksessa.

Xiaomi 11 Lite NE suojakalvo

Hydrogel / Nanosuoja – Suojakalvojen valikoimastamme löydät kaksi eri vaihtoehtoa. Kirkas näytönsuoja hydrogel on mukavan huomaamaton, jonka ansiosta se ei häiritse käyttöä ja laadukkaan näytön väriominaisuudet pääsevät oikeuksiinsa. Mattapintainen kalvo on liukkaampi vaihtoehto joten sivustojen selaaminen on tällä näytönsuojalla todella sujuvaa! Xiaomi 11 Lite NE Suojakalvo, matta ei kerää sormenjälkiä lainkaan niin paljon kuin muut näytönsuojat.

Säästetään yhdessä luontoa ja pidetään työpaikat Suomessa!

Unitec Xiaomi 11 Lite NE 5G suojakuori valmistetaan Oulun kupeessa Kempeleessä vain sinun tilauksestasi. Pystymme tarjoamaan satoja erilaisia vaihtoehtoja, joista voit valita juuri sinulle sopivan kuosin. Emme siis varastoi tuhansia suojakoteloita vaan valmistamme kotelon erillisistä materiaaleista. Tämän ansiosta voimme olla ylpeitä säästäen luontoa ja tarjoamalla töitä paikallisesti!

Panssarilasit.fi

Varastomme sijaitsee Oulun välittömässä läheisyydessä Kempeleessä josta reipas henkilökuntamme lähettää tuotteet viimeistään seuraavana arkipäivänä tilauksesta. Olemme yhteistyössä Postin kanssa joka toimittaa paketit suoraan toimitusosoitteeseen tai vaihtoehtoisesti valitsemaasi Postin noutopisteeseen. Toimitusaika tuotteille on 1-3 päivää, joten tuotteet saapuvat tuotapikaa. Toimitusehdot

Etkö löydä sopivaa suojaa laitteellesi? – Asiakaspalvelumme palvelee sinua arkisin klo. 8-16.

Ota yhteyttä!