Näytetään kaikki 3 tulosta

Google Pixel 3a XL suojakuori tai suojakalvo

Tilaa meiltä laadukas Google Pixel 3a XL panssarilasi, suojakalvo, suojakotelo tai suojakuori. Laadukas suoja edesauttaa pitämään puhelimesi pitkään kunnossa ja hyvän näköisenä. Google Pixel 3a XL suojakotelo ja suojakuori suojaa puhelimesi takalasin ja rungon, sekä näyttöä! On erittäin tärkeää valita juuri sinun makuusi oleva suojakotelo Xiaomi Mi 11T Pro puhelimelle, että varmasti pidät sitä paikalla jatkuvasti. Google Pixel 3a XL panssarilasi ja suojakalvo ovat puhelimesi näytön tärkein suoja naarmuilta ja iskuilta. Valitse juuri sinulle sopiva Google Pixel 3a XL näytönsuoja valikoimastamme.

Google Pixel 3a XL Panssarilasi

Panssarilasi Google Pixel 3a XL puhelimelle on tehty karkaistusta 9H lujuisesta lasista. Panssarilasi on helppo asentaa ja löydät tarvittaessa ohjeet asennukseen näppärästi sivuiltamme tästä linkistä.Google Pixel 3a XL panssarilasi on puhelimesi edullisin vakuutus. Panssarilasin idea on rikkoontua jakaen iskuenergian ympäriinsä puhelimen näytön sijaan. Puhelimesi näyttö ei saa silloin kuin osan iskusta vastaansa ja säilyy lähes aina ehyenä. Voit irroittaa tehtävänsä tehneen Google Pixel 3a XL panssarilasin helposti ottamalla ehyimmästä nurkasta kiinni ja nostaa ylöspäin. Jos panssarilasi on ollut pitkään paikallaan, hiustenkuivaajalla on hyvä lämmittää lasia ennen sen irroitusta.

Google Pixel 3a XL Suojakalvo

Google Pixel 3a XL hydrogel näytönsuoja on TPU muovista valmistettu elastinen näytönsuoja, joka leikataan aina sinun tilauksestasi varastollamme Kempeleessä. Löydät valikoimastamme useita erilaisia vaihtoehtoja. Näistä perinteisin on kirkas vaihtoehto. Mikäli kaipaat vähemmän sormenjälkiä puhelimeesi, niin valitse mattapintainen Google Pixel 3a XL vaihtoehto. Jos kaipaat yksityistä puhelimen selausta erinäisistä syistä, valitse Google Pixel 3a XL tietoturva suojakalvo! Tietoturva suojakalvo estää sivussa olevia näkemästä mitä tai missä olet puhelimellasi, jännää eikö vain?

Google Pixel 3a XL suojakotelo ja suojakuori

Tutustu meidän Google Pixel 3a XL suojakotelo valikoimaan. Google Pixel 3a XL lompakkokotelo ja suojakotelo auttavat suojaamaan kulmiin ja takalasiin kohdistuvat iskut. Tiesitkö, että puhelimen kulmaan kohdistunut isku on toiseksi suurin syy näytön rikkoontumiselle? On siis erittäin tärkeää jos haluat pitää puhelimesi ehjänä, että Google Pixel 3a XL suojataan suojakuorella tai suojakotelolla, sekä panssarilasilla tai muulla näytönsuojalla.

Tue Suomalaista työtä ja säästä luontoa

Valikoimamme Unitec Google Pixel 3a XL suojakuori tehdään tilauksestasi Kempeleen varastollamme. Valmistamme juuri sinun valitseman designin Google Pixel 3a XL suojakuoreen pitkälti käsityönä. Emme hanki tuhansia eri suojakuoria varastoomme jolloin säästämme luontoa materiaalin, polttoaineen ja valmistusprosessin minimoimisella. Eikä tässä vielä kaikki – voimme tarjota työtä paikallisesti! MAHTAVAA, eikö vain?