Näytetään tulokset 1–40 / 105

Samsung Galaxy A14 puhelimen kuoret ja näytönsuojat

Etsitkö täydellistä suojaa Samsung Galaxy A14 -puhelimelle? Älä etsi kauempaa! Meillä on täydellinen valikoima puhelinsuojia ja näytönsuojia, jotka pitävät laitteesi turvassa naarmuilta, kolhuilta ja putoamisilta.

Suojakuori on kevyt ja se on suunniteltu erityisesti Samsung Galaxy A14:lle. Se tarjoaa erinomaisen suojan putoamisia ja kolhuja vastaan ja antaa silti pääsyn kaikkiin portteihin ja painikkeisiin. Kuori antaa puhelimelle tyylikkään ulkonäön, joka saa laitteesi erottumaan joukosta. Ohuen muotoilun ansiosta sitä on helppo kuljettaa taskussa tai laukussa lisäämättä tilaa.

Panssarilasi on karkaistua lasia oleva näytönsuoja, joka on suunniteltu erityisesti Samsung Galaxy A14:lle. Se tarjoaa maksimaalisen suojan naarmuilta ja putoamisilta ja tarjoaa silti kristallinkirkkaan kirkkauden laitteesi näytölle. Erittäin ohut muotoilu varmistaa, että et edes huomaa sitä, kun käytät laitettasi.

Näytönsuoja on erityisesti Samsung Galaxy A14 -puhelimelle suunniteltu. Se vähentää auringonvalon ja kirkkaiden valojen aiheuttamaa häikäisyä, joten voit käyttää laitettasi ulkona huolehtimatta silmiesi rasittumisesta tai siristelemästä nähdäksesi, mitä näytöllä näkyy. Tämä ohut kalvo estää myös sormenjälkiä tahraamasta näyttöä, joten voit nauttia puhtaasta näkymästä aina, kun käytät sitä.

Lompakkokotelo on erityisesti Samsung Galaxy A14 -puhelimelle suunniteltu lompakkokotelo, jossa yhdistyvät mukavuus ja tyyli! Tähän ohueen koteloon mahtuu jopa kolme korttia sekä käteistä sen sisätaskuun säilyttäen samalla tyylikkään profiilin, joka sopii mukavasti mihin tahansa taskuun tai laukkuun. Pehmeä sisävuori suojaa naarmuilta ja pitää kaikki korttisi turvassa sisällä koko ajan – täydellinen niille, jotka haluavat nopeasti käsiksi olennaiseen ilman, että heidän tarvitsee kantaa mukanaan tilaa vieviä lompakoita!

Suojakotelo on toinen loistava vaihtoehto, jos etsit lisäsuojaa Samsung Galaxy A14 -puhelimellesi – tämä kestävä polykarbonaattikuori suojaa täydellisesti putoamisilta ja kolhuilta, mutta antaa silti pääsyn kaikkiin portteihin ja painikkeisiin helposti sen tarkkojen leikkausten ansiosta! Lisäksi tätä tyylikästä koteloa on saatavana useissa eri väreissä, joten voit valita juuri sinun tyyliisi parhaiten sopivan kotelon!