Näytetään tulokset 1–40 / 3096

Apple iPhone panssarilasit ja suojakotelot

Meiltä löydät edulliset ja laadukkaat Apple iPhone panssarilasit, suojakuoret, suojakalvot ja suojakotelot Apple iPhone puhelimiin.

Tuomme itse maahan Apple iPhone suojakalvot, panssarilasit, suojakuoret ja suojakotelot. Meiltä löydätkin varmasti mieleiset suojat ja tarvikkeet lähes jokaiseen Apple iPhone puhelimeen.

Apple iPhone suojakalvot, suojakuoret, panssarilasit ja suojakotelot ovat lähes kaikki meidän omaa Unitec-brändimme tuotteita. Tuomme mallistoomme aina uusimmat Apple iPhone tarvikkeet nopeasti oman maahantuonnimme ansiosta.

Apple iPhone panssarilasi

Panssarilasi Apple iPhone puhelimille ovat laadukasta 9H karkaistua lasia ja kiinnittyy koko panssarilasin alalta puhelimen näyttöön. Panssarilasi Apple iPhonelle tarjoaa laadukkaan suojan näytön naarmuuntumiselle ja iskuille. Myyntipaketin mukana tulee tarvittavat puhdistusliinat ja pölynpoisto tarrat. Panssarilasin asennus on suunniteltu mahdollisimman helpoksi ja löydät tarvittaessa ohjeet asennukseen näppärästi sivuiltamme tästä linkistä.

Suojakalvo Apple iPhone

Jos tarvitset erilaista suojakalvoa Apple iPhone puhelimelle, suosittelemme hydrogel suojakalvoa. Hydrogel suojakalvo valmistetaan TPU muovista ja on todella laadukas suojakalvo, jonka elastinen koostumus vaimentaa mahdolliset iskut ja auttaa suojaamaan puhelintasi naarmuilta sekä rikkoontumisilta. Apple iPhone Hydrogel suojakalvo eroaa panssarilasista siten, että se ei ole lasia eikä rikkoonnu yhtä helposti kuin panssarilasi. Tämä mahdollistaa sen, että käyttöikä on mahdollisesti pitempi kuin panssarilasilla. Hydrogel suojakalvo valikoimastamme löytyy perintäistä, mattapintaista ja tietoturva pintaista näytönsuojakalvoa.

Apple iPhone suojakuori ja suojakotelo

Meiltä löydät lähes kaikkiin Apple iPhone puhelimiin suojakuoria ja suojakoteloita. Apple iPhone suojakuori, lompakkokotelo ja suojakotelo auttavat suojaamaan kulmiin ja takalasiin kohdistuvat iskut. Oletko tiennyt, että puhelimen kulmaan kohdistunut isku on toiseksi suurin syy näytön rikkoontumisille? Apple iPhone suojakuori ja suojakotelo auttavat tehokkaasti ehkäisemään vakavat rikkoontumiset ja tuo samalla oman tyylisi esiin.

Puhelimen takakameran panssarilasi

Muista iPhone suojakalvot ja kotelot, mutta myös takakameran panssarilasi. Takakameran panssarilasi on tehokas tapa suojata puhelimesi kamera. Panssarilasi asettuu puhelimen takana olevien kameroiden suojaksi kuin itsestään.

Tue Suomalaista työtä ja säästä luontoa

Unitec Apple iPhone suojakuori tehdään tilauksestasi pitkälti käsityönä. Valmistamme uniikin kuosin Pohjois-Pohjanmaalla Kempeleessä keskusvarastollamme. Emme hanki tuhansia eri suojakuoria varastoomme ja näin säästämme luontoa materiaalin, valmistusprosessin sekä polttoaineen säästöillä. Olemme myös ylpeitä kun voimme tarjota työtä paikallisesti! IHA HUIPPUA, eikö vain?

Panssarilasit.fi on kotimainen puhelimien sekä tablettien lisätarvikkeisiin erikoistunut verkkokauppa. Meiltä löydät iPhone suojakalvot ja suojakotelot edullisesti. Puhelimen suojakuoriapanssarilaseja ja näytönsuojiapuhelimen takakannen suojaavia skinejä sekä puhelimen latureita ja kaapeleita on saatavilla kaikille suosituimmille Suomessa myydyille tai myytäville mobiililaitteille. Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa niin saat ensimmäisenä tiedon verkkokauppamme uusista tarjouksista.

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää – Ota rohkeasti yhteyttä!