iPhone 12 Pro Max suojakotelot ja suojakalvot

iPhone 12 Pro Max suojakotelot, suojakuoret, suojakalvot ja panssarilasit pidentävät merkittävästi puhelimesi käyttöikää suojaamalla puhelimesi helposti rikkoontuvia pintoja. Panssarilasit.fi löydät laajan valikoiman suojakoteloita ja näytönsuojia, sekä muita puhelintarvikkeita!Tuomme itse maahan iPhone 12 Pro Max panssarilasit, suojakalvot, suojakotelot ja suojakuoret jolloin kykenemme tarjoamaan uusimmat mallit nopeasti, mutta samalla ylläpitämään vanhempaakin valikoimaa.Mallistomme suojakuoret, panssarilasit ja suojakotelot ovat pitkälti meidän omaa Unitec-brändimme tuotteita. Kehitämme mallistoamme jatkuvasti lisäämällä uusia tuotteita, sekä kehitämme nykyisiä tuotteitamme asiakkailtamme saatujen palautteiden pohjalta. Sinun palautteesi on siis meille elintärkeä!

Panssarilasi iPhone 12 Pro Max

Unitec panssarilasi iPhone 12 Pro Max puhelimelle on laadukasta 9H karkaistua lasia joka kiinnittyy koko pinnaltaan puhelimen näyttöön. Panssarilasi tarjoaa laadukkaan suojan näytön naarmuuntumiselle sekä iskuille.Paketin mukana tulee puhdistusliinat ja pölynpoisto tarrat. Asennus on suunniteltu mahdollisimman helpoksi. Löydät tarvittaessa ohjeet asennukseen näppärästi sivuiltamme tästä linkistä.

iPhone 12 Pro Max suojakalvo

Mikäli kaipaat erilaista suojakalvoa puhelimellesi, suosittelemme hydrogel suojakalvoa! Hydrogel suojakalvo on TPU muovista valmistettu suojakalvo, jonka elastinen koostumus vaimentaa mahdolliset iskut ja auttaen suojaamaan puhelintasi naarmuilta.Hydrogel suojakalvo eroaa panssarilasista siinä, että se ei ole lasia eikä rikkoonnu niin helposti kuin panssarilasi. Näin käyttöikä on todennäköisesti pitempi kuin panssarilasilla. Valikoimastamme löytyy perintäistä, mattapintaista sekä tietoturva pintaista hydrogel suojakalvoa. Voit katsoa asennus videon tästä!

iPhone 12 Pro Max suojakuori ja suojakotelo

Meiltä löydät laajan valikoiman suojakuoria ja koteloita. Suojakuori, lompakkokotelo sekä suojakotelo auttavat suojaamaan kulmiin, että takakuoreen kohdistuvat iskut.Tiesitkö, että puhelimen kulmaan kohdistunut isku on toiseksi suurin syy näytön rikkoontumisille? On siis erittäin tärkeää jos haluat pitää puhelimesi ehjänä, että puhelin suojataan suojakuorella, suojakotelolla, sekä panssarilasilla tai hydrogel suojakalvolla.

Takakameran panssarilasi

Takakameran panssarilasi on tehokas tapa suojata puhelimesi kamera. Panssarilasi asettuu puhelimen takana olevien kameroiden suojaksi kuin itsestään.

Tue Suomalaista työtä ja säästä luontoa

Unitec iPhone 12 Pro Max suojakuori tehdään tilauksestasi Kempeleen varastollamme. Valmistamme juuri sinun valitseman designin pitkälti käsityönä. Emme siis joudu hankkimaan tuhansia eri suojakuoria varastoomme millä säästämme luontoa materiaalin, polttoaineen ja valmistusprosessin säästöillä. Eikä tässä vielä kaikki – voimme tarjota työtä paikallisesti! MAHTAVAA, eikö vain?

Panssarilasit.fi

Panssarilasit.fi on kotimainen puhelimien sekä tablettien lisätarvikkeisiin erikoistunut verkkokauppa. Meiltä puhelimen suojakuoriapanssarilaseja ja näytönsuojiapuhelimen takakannen suojaavia skinejä sekä puhelimen latureita ja kaapeleita on saatavilla kaikille suosituimmille Suomessa myydyille tai myytäville mobiililaitteille. Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa niin saat ensimmäisenä tiedon verkkokauppamme uusista tarjouksista.

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää iPhone 12 Pro Max tuotteista – Ota rohkeasti yhteyttä!