Motorola Edge 40 Pro Näytönsuojat ja kotelot

Tervetuloa Motorola Edge 40 Pro -näytönsuojien ja -koteloiden maailmaan! Etsitpä sitten jotain, joka tarjoaa ylivoimaisen suojan, tai vain yksinkertaista koteloa, joka pitää puhelimesi turvassa, meiltä löytyy kaikki. Näytönsuojien ja koteloiden valikoimamme on suunniteltu sopimaan laitteeseesi täydellisesti ja tarjoamaan samalla parhaan mahdollisen suojan.

Hydrogel suojakalvomme on erittäin ohut kalvo, joka tarjoaa näytölle erinomaisen naarmuuntumattomuuden, iskunkestävyyden ja selkeyden. Siinä on myös sormenjälkien vastainen pinnoite, joka auttaa vähentämään tahrojen ja sormenjälkien esiintymistä näytössäsi. Lompakko kotelo on täydellinen niille, jotka haluavat puhelimelleen lisäturvaa, sillä se sisältää taskuja, jotta voit säilyttää luottokortit, henkilöllisyystodistukset tai käteisen turvallisesti yhdessä paikassa. Lisäksi kotelossa on taitto-ominaisuus, joten voit katsella elokuvia tai videokeskustella kädet vapaina.

Jos haluat lisäsuojaa putoamisia ja kolhuja vastaan, silikonisuojamme on täydellinen valinta. Tämä ohut mutta kestävä kotelo istuu tiiviisti laitteesi ympärille lisäämättä liikaa laitteen kokoa ja antaa pääsyn kaikkiin portteihin ja painikkeisiin. Unitec suojakuoremme on ihanteellinen, mikäli haluat lisätä laitteellesi tyylikkyyttä. Useista eri design vaihtoehdoista voit valita juuri sinulle sopivan kuosin.

Olipa näytönsuojien ja -koteloiden ulkoasu millainen tahansa –  meiltä löytyy sellainen suoja, joka sopii täydellisesti tarpeisiisi! Laaja valikoima malleja on saatavilla kilpailukykyiseen hintaan, joten ei ole mitään syytä olla hankkimatta täydellistä näytönsuojaa tai koteloa jo tänään!