OnePlus 6T suojakotelot ja suojakalvot

OnePlus 6T panssarilasi, suojakalvo, suojakotelo ja suojakuori auttavat puhelimen kunnossa pitämisessä. Laadukkaat suojamme ovat mieluisia käyttää ja asentaa.Meiltä löydät valtavan valikoiman OnePlus 6T suojakalvoja ja erilaisia suojakoteloita, sekä muita tarvikkeita! Tarjoamme markkinoiden uusimmat mallit nopeasti, mutta samalla ylläpidämme myös vanhempaakin valikoimaa.OnePlus 6T suojakotelot ja näytönsuojat ovat pitkälti meidän omaa Unitec-brändimme tuotteita. Kehitämme mallistoamme jatkuvasti ja lisäämme uusia tuotteita, sekä kehitämme nykyisiä tuotteitamme asiakkailtamme saatujen palautteiden pohjalta. Sinun palautteesi on siis meille elintärkeä!

Panssarilasi OnePlus 6T

Panssarilasi OnePlus 6T puhelimelle on laadukasta 9H karkaistua lasia ja kiinnittyy koko pinnaltaan puhelimen näyttöön. Panssarilasi OnePlus 6T puhelimelle tarjoaa laadukkaan suojan näytön naarmuuntumiselle sekä iskuille. Paketin mukana tulee puhdistusliinat ja pölynpoisto tarrat. Asennus on suunniteltu mahdollisimman helpoksi ja löydät tarvittaessa ohjeet asennukseen näppärästi sivuiltamme tästä linkistä.

Suojakalvo OnePlus 6T

Eikö panssarilasi ole sinun juttu? Tällöin suosittelemme ehdottomasti hydrogel suojakalvoa OnePlus 6T puhelimelle! Hydrogel suojakalvo on TPU muovista valmistettu näytönsuoja, jonka elastinen koostumus vaimentaa mahdolliset iskut ja auttaa suojaamaan puhelintasi naarmuilta. OnePlus 6T Hydrogel suojakalvo eroaa panssarilasista siinä, ettei se ole lasia jolloin se ei rikkoonnu niin helposti kuin panssarilasi. Tällöin käyttöikä on todennäköisesti pitempi kuin panssarilasilla. Valikoimastamme löytyy perintäistä eli kirkasta, mattapintaista ja tietoturva pintaista hydrogel kalvoa.

OnePlus 6T suojakotelo ja suojakuori

Valikoimassamme on laajasti OnePlus 6T suojakuoria ja koteloita. OnePlus 6T suojakuori, lompakkokotelo ja suojakotelo auttavat suojaamaan kulmiin ja takakuoreen kohdistuvat iskut. Tiesitkö, että puhelimen nurkkaan tullut isku on toiseksi suurin syy näytön rikkoontumiselle? On siis erittäin tärkeää jos haluat pitää puhelimesi ehjänä, että OnePlus 6T suojataan suojakuorella tai suojakotelolla, sekä panssarilasilla tai hydrogel suojakalvolla.

Tue Suomalaista työtä ja säästä luontoa

Unitec OnePlus 6T suojakuori tehdään tilauksestasi Kempeleen varastollamme. Valmistamme juuri sinun valitseman designin OnePlus 6T suojakuoreen pitkälti käsityönä. Emme hanki tuhansia eri suojakuoria varastoomme jolloin säästämme luontoa materiaalin, polttoaineen ja valmistusprosessin minimoimisella. Eikä tässä vielä kaikki – voimme tarjota työtä paikallisesti! MAHTAVAA, eikö vain?