Näytetään tulokset 1–40 / 3046

OnePlus suojakotelot ja suojakalvot
OnePlus panssarilasi, suojakotelo, suojakalvo tai suojakuori? Nämä suoraan meiltä 2-3vrk! Oneplus puhelimesi käyttöikä pitenee merkittävästi mikäli suojaat sen laadukkailla suojuksillamme. Löydät meiltä laajan valikoiman laadukkaita suojatarvikkeita Oneplus malleihin.

OnePlus panssarilasi, suojakuori, suojakalvo ja suojakotelo ovat lähes kaikki omaa Unitec-brändimme tuotteita. Päivitämme mallistoomme aina uusimmat OnePlus tarvikkeet nopeasti oman maahantuontimme ansiosta.
OnePlus panssarilasi
OnePlus panssarilasi on laadukasta 9H karkaistua lasia ja kiinnittyy koko panssarilasin alalta puhelimen näyttöön. Panssarilasi OnePlus puhelimelle tarjoaa laadukkaan suojan näytön naarmuuntumiselle ja iskuille. Toimitamme paketin mukana tarvittavat puhdistusliinat ja pölynpoisto tarrat. Oneplus panssarilasin asennus on suunniteltu mahdollisimman helpoksi ja löydät tarvittaessa ohjeet asennukseen näppärästi sivuiltamme tästä linkistä.
Suojakalvo OnePlus
Etsitkö laadukasta OnePlus suojakalvoa? Suosittelemme ehdottomasti hydrogel suojakalvoamme. Hydrogel suojakalvo OnePlus puhelimelle valmistetaan TPU muovista ja on erittäin laadukas näytönsuoja. Elastinen koostumus vaimentaa mahdollisia iskuja ja auttaa suojaamaan puhelintasi naarmuilta. OnePlus suojakalvo eroaa panssarilasista siten, että se ei ole lasia eikä rikkoonnu yhtä helposti kuin panssarilasi. Tämä mahdollistaa sen, että käyttöikä on todennäköisesti pitempi kuin panssarilasilla. Hydrogel suojakalvo valikoimastamme löytyy perintäistä, mattapintaista ja tietoturva pintaista Oneplus suojakalvoa.
OnePlus suojakuori ja suojakotelo
Valikoimastamme löytyy laaja mallisto OnePlus suojakuoria ja suojakoteloita. OnePlus suojakotelo, lompakkokotelo tai suojakuori auttavat pehmentämään kulmiin ja takalasiin kohdistuvat iskut. Tiesitkö, että puhelimen kulmaan tullut isku on toiseksi suurin syy kalliin näytön rikkoontumiselle? OnePlus suojakuori ja suojakotelo pyrkivät auttamaan tehokkaasti vakavat laitteen rikkoontumiset ja tuo samalla oman tyylisi esiin.
Tue Suomalaista työtä ja säästä luontoa
Valikoimamme Unitec OnePlus suojakuori tehdään tilauksestasi pitkälti käsityönä. Valmistamme tuotteet Pohjois-Pohjanmaalla Kempeleessä tarjoten työtä ulkomaiden sijaan! Varastomme ei täyty tuhansista eri suojakuorista ja näin säästämme luontoa materiaalin, valmistusprosessin ja  polttoaineen säästöillä. Olemme ylpeitä, että voimme tarjota Suomalaista työtä samaan aikaan kun emme tuhlaa luonnon varoja holtittomasti!