Näytetään kaikki 3 tulosta

Sony Xperia XZ2 Compact suojakuori tai suojakalvo

Tilaa meiltä laadukas Sony Xperia XZ2 Compact panssarilasi, suojakalvo, suojakotelo tai suojakuori. Laadukas suoja edesauttaa pitämään puhelimesi pitkään kunnossa ja hyvän näköisenä. Sony Xperia XZ2 Compact suojakotelo ja suojakuori suojaa puhelimesi takalasin ja rungon, sekä näyttöä! On erittäin tärkeää valita juuri sinun makuusi oleva suojakotelo Xiaomi Mi 11T Pro puhelimelle, että varmasti pidät sitä paikalla jatkuvasti. Sony Xperia XZ2 Compact panssarilasi ja suojakalvo ovat puhelimesi näytön tärkein suoja naarmuilta ja iskuilta. Valitse juuri sinulle sopiva Sony Xperia XZ2 Compact näytönsuoja valikoimastamme.

Sony Xperia XZ2 Compact Panssarilasi

Panssarilasi Sony Xperia XZ2 Compact puhelimelle on tehty karkaistusta 9H lujuisesta lasista. Panssarilasi on helppo asentaa ja löydät tarvittaessa ohjeet asennukseen näppärästi sivuiltamme tästä linkistä.Sony Xperia XZ2 Compact panssarilasi on puhelimesi edullisin vakuutus. Panssarilasin idea on rikkoontua jakaen iskuenergian ympäriinsä puhelimen näytön sijaan. Puhelimesi näyttö ei saa silloin kuin osan iskusta vastaansa ja säilyy lähes aina ehyenä. Voit irroittaa tehtävänsä tehneen Sony Xperia XZ2 Compact panssarilasin helposti ottamalla ehyimmästä nurkasta kiinni ja nostaa ylöspäin. Jos panssarilasi on ollut pitkään paikallaan, hiustenkuivaajalla on hyvä lämmittää lasia ennen sen irroitusta.

Sony Xperia XZ2 Compact Suojakalvo

Sony Xperia XZ2 Compact hydrogel näytönsuoja on TPU muovista valmistettu elastinen näytönsuoja, joka leikataan aina sinun tilauksestasi varastollamme Kempeleessä. Löydät valikoimastamme useita erilaisia vaihtoehtoja. Näistä perinteisin on kirkas vaihtoehto. Mikäli kaipaat vähemmän sormenjälkiä puhelimeesi, niin valitse mattapintainen Sony Xperia XZ2 Compact vaihtoehto. Jos kaipaat yksityistä puhelimen selausta erinäisistä syistä, valitse Sony Xperia XZ2 Compact tietoturva suojakalvo! Tietoturva suojakalvo estää sivussa olevia näkemästä mitä tai missä olet puhelimellasi, jännää eikö vain?

Sony Xperia XZ2 Compact suojakotelo ja suojakuori

Tutustu meidän Sony Xperia XZ2 Compact suojakotelo valikoimaan. Sony Xperia XZ2 Compact lompakkokotelo ja suojakotelo auttavat suojaamaan kulmiin ja takalasiin kohdistuvat iskut. Tiesitkö, että puhelimen kulmaan kohdistunut isku on toiseksi suurin syy näytön rikkoontumiselle? On siis erittäin tärkeää jos haluat pitää puhelimesi ehjänä, että Sony Xperia XZ2 Compact suojataan suojakuorella tai suojakotelolla, sekä panssarilasilla tai muulla näytönsuojalla.

Tue Suomalaista työtä ja säästä luontoa

Valikoimamme Unitec Sony Xperia XZ2 Compact suojakuori tehdään tilauksestasi Kempeleen varastollamme. Valmistamme juuri sinun valitseman designin Sony Xperia XZ2 Compact suojakuoreen pitkälti käsityönä. Emme hanki tuhansia eri suojakuoria varastoomme jolloin säästämme luontoa materiaalin, polttoaineen ja valmistusprosessin minimoimisella. Eikä tässä vielä kaikki – voimme tarjota työtä paikallisesti! MAHTAVAA, eikö vain?