Näytetään kaikki 3 tulosta

Varavirtalähde

Power bankit ovat kannettavia akkuja, jotka mahdollistavat puhelimen, tabletin tai tietokoneen lataamisen missä tahansa. Ne on suunniteltu tarjoamaan kätevän ja luotettavan virtalähteen laitteellesi, olitpa kotona tai matkalla. Varavirtalähteitä eli Power Bank on saatavilla erilaisissa muodoissa, kokoluokissa ja kapasiteeteissa, ja ne ovat yhteensopivia useiden matkapuhelimien, tablet-laitteiden ja kannettavien tietokoneiden kanssa.

Meidän valikoima sisältää laajan valikoiman vaihtoehtoja, perusmalleista pienellä kapasiteetilla, korkean tason malleihin suurella kapasiteetilla ja edistyneillä toiminnoilla. Perusmallit ovat yleensä 2 000–5 000 mAh:n kapasiteetilla ja sopivat älypuhelinten ja pienten laitteiden lataamiseen. Korkean tason malleilla on kapasiteetti 10 000 mAh tai enemmän ja ne on suunniteltu lataamaan kannettavia tietokoneita, tablettilaitteita ja useita laitteita kerralla. Osassa malleista on lisäominaisuutena  sisäänrakennettuna kaapelit, useat USB-portit ja jopa langaton lataus.

Power bankit ovat välttämättömiä niille, jotka käyttävät matkapuhelintaan usein tai pitkiä aikoja. Ne tarjoavat luotettavan virtalähteen, kun olet kaukana pistorasiasta, ja niitä voidaan käyttää myös laitteiden lataamiseen sähkökatkojen tai muiden hätätilanteiden aikana. Ne ovat myös erinomainen tapa varmistaa, että laitteesi ovat aina täysin ladattuja, vaikka olisit liikkeellä.

Valitessaan varavirtalähdettä on tärkeää huomioita kapasiteetti, lataatko laitteita ja tarvitsetko lisäominaisuuksia. Sinun pitäisi myös harkita power bankin kokoa ja painoa, erityisesti jos aiot matkustaa sen kanssa.