Motorola Moto G 5G Plus suojakuori tai suojakalvo

Tilaa meiltä laadukas Motorola Moto G 5G Plus panssarilasi, suojakalvo, suojakotelo tai suojakuori. Laadukas suoja edesauttaa pitämään puhelimesi pitkään kunnossa ja hyvän näköisenä. Motorola Moto G 5G Plus suojakotelo ja suojakuori suojaa puhelimesi takalasin ja rungon, sekä näyttöä! On erittäin tärkeää valita juuri sinun makuusi oleva suojakotelo Xiaomi Mi 11T Pro puhelimelle, että varmasti pidät sitä paikalla jatkuvasti. Motorola Moto G 5G Plus panssarilasi ja suojakalvo ovat puhelimesi näytön tärkein suoja naarmuilta ja iskuilta. Valitse juuri sinulle sopiva Motorola Moto G 5G Plus näytönsuoja valikoimastamme.

Motorola Moto G 5G Plus Panssarilasi

Panssarilasi Motorola Moto G 5G Plus puhelimelle on tehty karkaistusta 9H lujuisesta lasista. Panssarilasi on helppo asentaa ja löydät tarvittaessa ohjeet asennukseen näppärästi sivuiltamme tästä linkistä.Motorola Moto G 5G Plus panssarilasi on puhelimesi edullisin vakuutus. Panssarilasin idea on rikkoontua jakaen iskuenergian ympäriinsä puhelimen näytön sijaan. Puhelimesi näyttö ei saa silloin kuin osan iskusta vastaansa ja säilyy lähes aina ehyenä. Voit irroittaa tehtävänsä tehneen Motorola Moto G 5G Plus panssarilasin helposti ottamalla ehyimmästä nurkasta kiinni ja nostaa ylöspäin. Jos panssarilasi on ollut pitkään paikallaan, hiustenkuivaajalla on hyvä lämmittää lasia ennen sen irroitusta.

Motorola Moto G 5G Plus Suojakalvo

Motorola Moto G 5G Plus hydrogel näytönsuoja on TPU muovista valmistettu elastinen näytönsuoja, joka leikataan aina sinun tilauksestasi varastollamme Kempeleessä. Löydät valikoimastamme useita erilaisia vaihtoehtoja. Näistä perinteisin on kirkas vaihtoehto. Mikäli kaipaat vähemmän sormenjälkiä puhelimeesi, niin valitse mattapintainen Motorola Moto G 5G Plus vaihtoehto. Jos kaipaat yksityistä puhelimen selausta erinäisistä syistä, valitse Motorola Moto G 5G Plus tietoturva suojakalvo! Tietoturva suojakalvo estää sivussa olevia näkemästä mitä tai missä olet puhelimellasi, jännää eikö vain?

Motorola Moto G 5G Plus suojakotelo ja suojakuori

Tutustu meidän Motorola Moto G 5G Plus suojakotelo valikoimaan. Motorola Moto G 5G Plus lompakkokotelo ja suojakotelo auttavat suojaamaan kulmiin ja takalasiin kohdistuvat iskut. Tiesitkö, että puhelimen kulmaan kohdistunut isku on toiseksi suurin syy näytön rikkoontumiselle? On siis erittäin tärkeää jos haluat pitää puhelimesi ehjänä, että Motorola Moto G 5G Plus suojataan suojakuorella tai suojakotelolla, sekä panssarilasilla tai muulla näytönsuojalla.

Tue Suomalaista työtä ja säästä luontoa

Valikoimamme Unitec Motorola Moto G 5G Plus suojakuori tehdään tilauksestasi Kempeleen varastollamme. Valmistamme juuri sinun valitseman designin Motorola Moto G 5G Plus suojakuoreen pitkälti käsityönä. Emme hanki tuhansia eri suojakuoria varastoomme jolloin säästämme luontoa materiaalin, polttoaineen ja valmistusprosessin minimoimisella. Eikä tässä vielä kaikki – voimme tarjota työtä paikallisesti! MAHTAVAA, eikö vain?