Näytetään tulokset 1–40 / 84

Samsung Galaxy Watch Suojat – Pidä huolta kellostasi!

Älykellon suojaaminen pidentää kellon ikää ja vähentää rikkoutumisen riskejä. Laajasta valikoimastamme löydät Samsung Galaxy Watch sekä Samsung Gear rannekkeet ja suojat. Pyrimme lisäämään tuotteita valikoimaamme jatkuvasti jotta löydät juuri sinun kellollesi sopivat tarvikkeet.

Samsung Watch/Gear näytönsuoja

Samsungin valmistamat älykellot ovat erittäin suosittuja, tyylikkäitä ja todella laadukkaita kelloja, joten suojaus on erittäin fiksu ratkaisu jotta kello pysyy hyvässä kunnossa pidempään. Samsung Galaxy Watch Panssarilasi on todella hyvä suoja iskuja ja naarmuja vastaan. Panssarilasin asennus käy käden käänteessä ja onnistuu helposti kotioloissakin. Lasi on valmistettu laadukkaasta 9H-lujuusluokituksen ansainneesta lämpökäsitellystä lasista joten kellon lasista ei tarvitse olla enään huolissaan.

Galaxy Watch Rannekkeen vaihto

Watch-rannekkeet antavat mahdollisuuden tehdä kellosta persoonallisemman ja jokaiseen tilanteeseen sopivan. Valikoimastamme löytyy useita eri rannekevaihtoehtoja. Metalliranneke on tyylikäs ja kestävä vaihtoehto niin arkeen, kuin juhlallisempaankin tilaisuuteen. Nahkaranneke on laadukkaasta nahasta valmistettu ranneke, joka kestää kovempaakin käyttöä kuten myös sporttisemmat ja kevyemmät rannekkeetkin.