Näytetään tulokset 1–40 / 2340

Xiaomi suojakotelo ja suojakalvo
Xiaomi panssarilasi, suojakotelo, suojakalvo tai suojakuori kotiisi vain 1-3 arkipäivässä, kuulostaisiko hyvälle? Olemme laadukkaan Unitec brändin maahantuoja ja löydätkin meiltä laajan valikoiman erilaisia Xiaomi suojakuoria ja suojakalvoja.
Xiaomi panssarilasi
Unitec panssarilasi Xiaomi puhelimelle tarjoaa erinomaisen suojan puhelimesi näytölle iskuilta ja naarmuilta. Xiaomi panssarilasi kiinnittyy koko matkaltaan näytölle, eikä se irtoa ilman syytä laadukkaan liimapintansa ansiosta.

Xiaomi panssarilasin toiminta perustuu iskun tuottaman energian levittämiseen puhelimen näytöllä. Iskun kohdistuessa panssarilasiin se rikkoontuu jakaen iskun ympäriinsä suojaten arvokasta näyttöä.

Unitec Xiaomi panssarilasin voi irroittaa sen rikkoonnuttua ottamalla ehyimmästä kulmasta esimerkiksi kynnellä kiinni ja nostaa varovasti ylöspäin. Joskus kun panssarilasi on ollut pitkään paikalla ja se tulisi irroittaa, voi sen lämmittäminen hiustenkuivaajalla helpottaa irroittamista.

Myyntipakkauksen mukana tulee tarvittavat puhdistusliinat ja pölynpoisto tarrat. Löydät tarvittaessa ohjeet asennukseen näppärästi sivuiltamme tästä linkistä.
Xiaomi suojakalvo
Xiaomi suojakalvo, nanosuoja eli hydrogel suojakalvomme on elastinen TPU muovista valmistettu puhelimen näytön suoja. Xiaomi Hydrogel suojakalvo on elastista eli joustavaa TPU muovia mikä auttaa pitämään puhelimesi näytön ehjänä ja naarmutta. Xiaomi hydrogel suojakalvo on helppo poistaa ajan saatossa ottamalla yhdestä kulmasta kiinni ja nostaa ylös.

Tiesitkö, että meiltä löytyy useampaa vaihtoehtoa Xiaomi hydrogel suojakalvoista? Valikoimassamme on kirkas-, matta ja tietoturva suojakalvoja. Kirkas on nimensä mukaan täysin kirkas suojakalvo. Mattapintainen suojakalvo hylkii erittäin tehokkaasti sormenjälkiä ja tietoturva suojakalvo estää sivusta katselijan nähdä mille sivustolle olet mennyt.
Xiaomi suojakuori ja suojakotelo
Xiaomi suojakuori ja suojakotelo auttavat suojaamaan puhelimesi reunat ja takalasia. Suojakuori ja suojakotelo suojaavat takalasin ja rungon lisäksi myös näyttöä! Usein luullaan, että näyttö menee rikki vain näyttöön kohdistuneista iskuista, mutta toiseksi yleisin näytön rikkoontumisen syy on puhelimen kulmaan kohdistunut isku.

Valikoimastamme löydät laajan valikoiman Xiaomi suojakuoria ja suojakoteloita.
Tue Suomalaista työtä ja säästä luontoa
Unitec Xiaomi suojakuori viimeistellään Kempeleessä käsityönä. Tilauksesi jälkeen valmistamme suojakuoreen juuri sinun valitseman designin sadoista eri vaihtoehdoista. Tämän avulla vältämme turhan hävikin varastosta – luontoa säästäen! Olemme erittäin iloisia, että voimme tarjota työtä paikallisesti samaan aikaan kun emme tuhlaa luonnon varoja!