Näytetään tulokset 1–40 / 96

Samsung Galaxy S23 Plus puhelimen kuoret ja näytönsuojat

Samsung Galaxy S23 Plus puhelimen suojukset ja näytönsuojat: Pidä puhelimesi suojattuna!

Samsung Galaxy S23 Plus on yksi markkinoiden suosituimmista älypuhelimista tällä hetkellä. Sen tyylikkään muotoilun, tehokkaan laitteiston ja pitkäkestoisen akun ansiosta ei ole ihme, miksi niin monet rakastavat tätä laitetta. Mutta kaiken tämän tehon myötä tarvitaan myös suojausta. Tässä kohtaa Samsung Galaxy S23 Plus -puhelimen suojukset ja näytönsuojat tulevat tarpeeseen!

Nämä suojaavat lisävarusteet on suunniteltu pitämään puhelimesi turvassa naarmuilta, kolhuilta ja putoamisilta. Niitä on saatavana eri tyylejä, jotka sopivat kaikkiin elämäntyyleihin – ohuista koteloista raskaisiin panssarikoteloihin. Niitä on saatavilla useissa eri väreissä, jotta ne sopivat tyyliisi. Etsitpä sitten jotain hienovaraista tai räikeää, löydät varmasti vaihtoehdon, joka sopii tarpeisiisi täydellisesti.

Kun on kyse puhelimesi suojaamisesta vaurioilta, mikään ei voita Unitec suojakuorta. Näissä korkealaatuisissa koteloissa on kestävä polykarbonaattirakenne, joka tarjoaa erinomaisen suojan putoamisia ja muita iskuja vastaan. Niissä on myös korotetut reunat kameran linssin ja näytön ympärillä, mikä auttaa ehkäisemään naarmuja, kun laite asetetaan tasaiselle alustalle. Lisämukavuuden vuoksi näissä koteloissa on myös aukot, joiden avulla pääset helposti käsiksi kaikkiin portteihin ja painikkeisiin ilman, että koteloa tarvitsee poistaa joka kerta, kun haluat käyttää niitä.

Niille, jotka haluavat vielä enemmän suojaa kuin pelkkä kotelo voi tarjota, Panssarilasi näytönsuojat ovat erinomainen valinta. Nämä erittäin ohuet karkaistua lasia olevat suojakalvot tarjoavat naarmunkestävyyttä ja antavat silti täyden kosketusherkkyyden, joten voit jatkaa laitteesi käyttöä ongelmitta koko ajan. Kaarevat reunat auttavat estämään pölyn kerääntymisen myös reunoille, mikä pitää kaiken aina siistinä ja puhtaana!

Tutustu myö lompakkokotelo valikoimaamme. Nämä nahkalompakot tarjoavat sekä tyyliä että käytännöllisyyttä, sillä niihin mahtuu kortteja, mutta ne toimivat myös läppäkoteloina, jotka suojaavat puhelimesi molempia puolia vahingoittumiselta – täydellistä, kun haluat pitää kaiken turvassa liikkeellä ollessasi!

Riippumatta siitä, minkälaista suojaa tarvitset Samsung Galaxy S23 Plus -älypuhelimellesi, meiltä löydät sen! Laajasta valikoimastamme löytyy puhelimen suojakoteloita ja näytönsuojia sekä muita lisävarusteita.