OnePlus 8T Pro suojakotelot ja suojakalvot

OnePlus 8T Pro panssarilasi, suojakalvo, suojakotelo ja suojakuori auttavat puhelimen kunnossa pitämisessä. Laadukkaat suojamme ovat mieluisia käyttää ja asentaa.Meiltä löydät valtavan valikoiman OnePlus 8T Pro suojakalvoja ja erilaisia suojakoteloita, sekä muita tarvikkeita! Tarjoamme markkinoiden uusimmat mallit nopeasti, mutta samalla ylläpidämme myös vanhempaakin valikoimaa.OnePlus 8T Pro suojakotelot ja näytönsuojat ovat pitkälti meidän omaa Unitec-brändimme tuotteita. Kehitämme mallistoamme jatkuvasti ja lisäämme uusia tuotteita, sekä kehitämme nykyisiä tuotteitamme asiakkailtamme saatujen palautteiden pohjalta. Sinun palautteesi on siis meille elintärkeä!

Panssarilasi OnePlus 8T Pro

Panssarilasi OnePlus 8T Pro puhelimelle on laadukasta 9H karkaistua lasia ja kiinnittyy koko pinnaltaan puhelimen näyttöön. Panssarilasi OnePlus 8T Pro puhelimelle tarjoaa laadukkaan suojan näytön naarmuuntumiselle sekä iskuille. Paketin mukana tulee puhdistusliinat ja pölynpoisto tarrat. Asennus on suunniteltu mahdollisimman helpoksi ja löydät tarvittaessa ohjeet asennukseen näppärästi sivuiltamme tästä linkistä.

Suojakalvo OnePlus 8T Pro

Eikö panssarilasi ole sinun juttu? Tällöin suosittelemme ehdottomasti hydrogel suojakalvoa OnePlus 8T Pro puhelimelle! Hydrogel suojakalvo on TPU muovista valmistettu näytönsuoja, jonka elastinen koostumus vaimentaa mahdolliset iskut ja auttaa suojaamaan puhelintasi naarmuilta. OnePlus 8T Pro Hydrogel suojakalvo eroaa panssarilasista siinä, ettei se ole lasia jolloin se ei rikkoonnu niin helposti kuin panssarilasi. Tällöin käyttöikä on todennäköisesti pitempi kuin panssarilasilla. Valikoimastamme löytyy perintäistä eli kirkasta, mattapintaista ja tietoturva pintaista hydrogel kalvoa.

OnePlus 8T Pro suojakotelo ja suojakuori

Valikoimassamme on laajasti OnePlus 8T Pro suojakuoria ja koteloita. OnePlus 8T Pro suojakuori, lompakkokotelo ja suojakotelo auttavat suojaamaan kulmiin ja takakuoreen kohdistuvat iskut. Tiesitkö, että puhelimen nurkkaan tullut isku on toiseksi suurin syy näytön rikkoontumiselle? On siis erittäin tärkeää jos haluat pitää puhelimesi ehjänä, että OnePlus 8T Pro suojataan suojakuorella tai suojakotelolla, sekä panssarilasilla tai hydrogel suojakalvolla.

Tue Suomalaista työtä ja säästä luontoa

Unitec OnePlus 8T Pro suojakuori tehdään tilauksestasi Kempeleen varastollamme. Valmistamme juuri sinun valitseman designin OnePlus 8T Pro suojakuoreen pitkälti käsityönä. Emme hanki tuhansia eri suojakuoria varastoomme jolloin säästämme luontoa materiaalin, polttoaineen ja valmistusprosessin minimoimisella. Eikä tässä vielä kaikki – voimme tarjota työtä paikallisesti! MAHTAVAA, eikö vain?