iPhone 11 / iPhone XR Lompakko suojakotelo

9,99

Title Range Discount
Untitled Rule 2 - 3 8,99
Untitled Rule 4 + 8,49
Ruskea
  • Ilmainen toimitus yli 30€ tilauksille
  • Lähetykset joka päivä Suomesta
  • Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus

Lisätiedot

iPhone 11 / iPhone XR suojakotelo puhelimeen

iPhone 11 / iPhone XR suojakotelo suojaa puhelimesi tyylikkäästi. Lompakkokotelo on ohut, kevyt ja suunniteltu sopimaan täydellisesti puhelimen ympärille. Kuori antaa älypuhelimelle 360 asteen suojan. Kotelo taittuu myös telineeksi esimerkiksi videoiden tai YouTuben katselua varten.

Laadukas iPhone 11 / iPhone XR suojakotelo

Valikoimamme laadukas lompakkokotelo iPhone puhelimille pitää huolen, että puhelimen painikkeisiin ja sisään ei pääse likaa ja pölyä. Kotelon sisällä on tiiviisti puhelimen ympärille kiinnittyvä silikonikuori. Suojakotelo suojaa puhelimen myös naarmuuntumiselta sekä muilta kovemmiltakin kolhuilta. Lompakkomallisen suojakotelon kannessa on kolme korttipaikkaa sekä tasku seteleille. Kotelo sopii iPhone 11 / iPhone XR puhelimelle.

Lisää pitoa puhelimen pintaan

Uudet puhelimet valmistetaan pääsääntöisesti erilaisista metalliseoksista, kuten alumiinista tai lähes kokonaan lasista. Materiaalit ovat verrattain hauraita kolhuille ja siksi puhelin onkin hyvä suojata pienten tapaturmien varalle. iPhone suojakotelo tuo lisää pitoa puhelimen pintaan ja antaa mukavan tuntuman kädessä.

Täydellinen istuvuus

iPhone suojakotelot istuvat puhelimeen täydellisesti. Kaikki tarvittavat portit on jätetty vapaiksi ja painikkeet helposti käytettäviksi. Suojakuori on väriltään musta.

Tekniset tiedot

  • Täydellinen istuvuus
  • Kolme korttipaikkaa ja setelitasku
  • 360 asteen suoja puhelimelle
  • Suojaa pölyltä, lialta ja naarmuilta
  • Läpässä magneetti sisäänrakennettu

Ilmainen toimitus

Lähetämme jokaisen tilauksen viimeistään seuraavana arkipäivänä tilauksesta Oulun keskusvarastoltamme. Kaikki tilatut tuotteet pakataan aina asianmukaisesti postituksen kestäviin pakkauksiin. Tarjoamme ilmaisen 1 – 3 arkipäivän toimituksen kaikkiin yli 30€ tilauksiin.

Panssarilasit, suojakuoret, skinit ja muut puhelimien sekä tabelettien lisätarvikkeet puhelimeen – Panssarilasit.fi

Panssarilasit.fi on kotimainen puhelimien sekä tablettien lisätarvikkeisiin erikoistunut verkkokauppa. Monipuolisesta jatkuvasti päivittyvästä valikoimastamme löydät laajan kattauksen erilaisia lisävarusteita puhelimen suojaukseen ja käyttöön. Puhelimen suojakuoria, panssarilaseja ja näytönsuojia, puhelimen takakannen suojaavia skinejä sekä puhelimen latureita ja kaapeleita on saatavilla kaikille suosituimmille Suomessa myydyille tai myytäville mobiililaitteille. Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa niin saat aina ensimmäisenä tiedon verkkokauppamme uusista tarjouksista sekä uutuustuotteista. Tilaamalla meidän uutiskirjeemme saat heti sähköpostiisi -10% alennuskoodin verkkokauppaamme!

Ota yhteyttä